Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 05.05.2022 12:11
Кількість переглядів: 619

 

Шановні мешканці Слобідської громади!

 

     Сьогодні 5 травня 2022 року, Україна і всі ми разом переживаємо військовий стан в країні. Ситуація на території Слобідської громади контрольована. За цей період  пережито нами чимало важких буднів… Дякуємо нашим захисникам за оборону мирних земель держави, за стійкість та захист рідної землі. Але наша робота, робота в тилу – не менш вагома. Безперебійно працюємо: робимо все для фронту, все для Перемоги. Усі комунальні підприємства та установи селищної ради та вся інфраструктура перебувають в робочому стані, освітянсько-культурні заклади працюють в дистанційному режимі, заклади охорони здоров’я діють в штатному режимі. Для більш ефективної оборони та безпеки мешканців комендантську годину на території громади встановлено з 22:00 до 05:00 години. Прошу звернути увагу! Усі цивільні особи, що перебуватимуть на вулиці в період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога. Закликаю із розумінням поставитися до ситуації та не виходити на вулиці під час комендантської години. Завжди при собі мати документи.

   За цей період ми сформували гуманітарний вантаж для допомоги жителям міст, по яких окупанти завдають жорстоких ударів. Надавали і продовжуємо надавати необхідну допомогу захисникам, перерахували одноденний заробіток працівників селищної ради на підтримку військовим. Працюємо над захистом території, патрулювання вулиць громади громадським формуванням та правоохоронними органами здійснюється цілодобово.

   Висловлюю вдячність усім жителям громади, хто допомагає з організацією продуктів харчування для надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги мешканцям, які вкрай її потребують.

    Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання – зробити усе можливе для захисту рідної землі.

   Як голова громади, звертаюся до кожного з Вас із закликом – сьогодні, як ніколи ми повинні бути згуртовані, пильні та не піддаватися на будь-які можливі провокації. Дії ворога спрямовані на дестабілізацію соціально-політичної ситуації на теренах України. Прошу зберігати спокій, адже наш обов’язок  - захищати свою територію і населення, створювати сприятливі умови для життя людей в надзвичайних ситуаціях теперішнього часу.

    Я впевнено можу сказати, що все буде добре! Захистимо свій дім, захистимо Україну!

З повагою Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.