Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Звернення селищного голови до Слобідської громади!

Дата: 12.03.2021 12:19
Кількість переглядів: 1550

Фото без опису

Шановна Слобідська громадо!

Чисте  навколишнє середовище - це продовження нашого життя!

     Багатьом людям не байдуже, як виглядає їхнє помешкання. Всі намагаються зробити його затишнішим та чистішим, але чомусь, в більшості випадків, ці намагання поширюються тільки на квартиру чи власний будинок. Під’їзди, вулиці, місця відпочинку та загального користування залишаються поза увагою людей. Але наша територія Слобідської громади – такий самий дім, як і власна кімната. Чому не зробити його чистішим?

    Іноді доводиться бачити окремі, насправді шокуючі випадки, коли відпочиваючи люди ідуть з повними пакунками, а повертаються з порожніми руками. Пляшки, пластикові пакети, обгортки від їжі, одноразовий посуд після такого відпочинку залишаються на узбіччях доріг, лісосмугах, навіть в центрі селища та сіл громади, спотворюючи природну красу нашого чудового та мальовничого краю. Ми забуваємо про ще один аспект: з нас, дорослих, постійно беруть приклад  діти.

    Нерідко можна побачити, як хтось викидає сміття просто з вікон автомобіля на проїжджу частину, або навіть самі створюють сміттєзвалища на своїй прилеглій прибудинковій території.

    Протягом останніх років часто проводяться різноманітні екологічні акції по прибиранню території нашої громади, до яких може долучитись кожен бажаючий. Так і в цьому році заплановано проведення в Одеській області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». Маю надію, що небайдужі люди нашої громади долучаться до цієї акції.  Впевнений, що те, що не підсильне для одних людей, стає справою честі для інших, які вважають, що не потрібно чекати на комунальні служби, а самим братися до справи.

      Наводячи лад ззовні, ми впорядковуємо і щось всередині себе – і навпаки. Тож звертаюсь до громади - не будьмо байдужі!  Любімо та оберігаймо природу нашого краю. Тільки спільними зусиллями, згуртованістю та налагодженій праці ми зробимо довкілля чистішим. Якщо ми не збережемо чистоту природи сьогодні – наші нащадки не матимуть її завтра!

 

Селищний голова  Віктор Доцуленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних