Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВІКТОРА ДОЦУЛЕНКО ДО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Дата: 01.04.2021 12:47
Кількість переглядів: 1597

Фото без описуШановна Слобідська громадо!

     Сьогодні виклики часу зобов’язують нас бути свідомими своєї відповідальності за своє життя і життя тих, хто поруч. Світова практика боротьби  із  коронавірусною інфекцію свідчить про надзвичайно важливу роль вчасного і в повному обсязі запровадження карантинних заходів. Зважаючи на останні рішення, прийняті у цьому напрямку Кабінетом Міністрів, Верховною Радою України, селищна влада оперативно запроваджує симетричні заходи на території Слобідської громади, розуміючи відповідальність за забезпечення спільних і узгоджених дій на території всієї країни.

Карантинні заходи, запроваджені у нашій громаді, селищній раді, як і в області та Україні, прошу сприйняти з розумінням. Попри те, що вони здебільшого мають непопулярний характер, варто усвідомлювати: ми повинні запобігти  розповсюдження  цієї халепи на території громади.

У зв’язку з тимчасовим призупиненням навчального процесу звертаюся до батьків з проханням контролювати, щоб ваші діти були вдома, а не в місцях масового скупчення людей.

Звертаюся до роботодавців з проханням з розумінням  поставитись до графіку роботи працівників, в кого є діти дошкільного віку.

Звертаюся до тих, хто приїхав з країн, де зафіксовано спалахи  коронавірусу, – при перших ознаках респіраторних захворювань зверніться в телефонному режимі до свого сімейного лікаря, ні в якому разі не займаєтесь самолікуванням.

Звертаюся до медичних працівників нашої громади  з проханням тримати руку на пульсі. Ви, як ніхто інший, повинні системно інформувати жителів і мене, як селищного голову,  про стан справ у громаді з питань коронавірусу.

Звертаюся до всіх керівників організацій, установ, структурних підрозділів селищної ради, хто працює в умовах карантину з проханням забезпечити дотримання в своїх колективах найвищого рівня санітарії та епідеміологічної безпеки, зокрема, дезінфекції робочих місць, ручок дверей, миття рук, виконання працівниками вимоги – при перших ознаках респіраторних захворювань залишатися вдома, обов’язково й негайно звернутися в телефонному режимі до свого сімейного лікаря.

Звертаюся до жителів громади залишатися вдома, без гострої потреби не відвідувати селищну раду. Всю необхідну інформацію можна отримати шляхом направлення запиту поштою (смт Слобідка, вул. Незалежності,2) або за зверненням на електронну скриньку: slobidkasrada@gmail.com )

Контактні особи  відділів та секторів Слобідської селищної ради:

Секретар ради – Пан Тетяна Антоліївна – 0955195170;

Решітко Людмила Василівна – сектор з кадрової роботи – 0669805796;

Масло Марина Григорівна – сектор управління праці та соціального захисту – 0666337593;

Покотило Наталя Петрівна – земельні питання – 0671194650;

Козак Світлана Віталіївна – служба у справах дітей – 0964803131;

Решітко Наталя Володимирівна – відділ освіти, молоді, спорту, культури та охорони здоров’я – 0971163784;

Вцілому ситуація перебуває під контролем селищної влади. Продуктові магазини та аптека працюють. Жителі громади, в переважній більшості ставляться до ситуації з розумінням, ажіотажу немає.

Переконливо прошу всіх жителів Слобідської громади і надалі проявляти соціальну відповідальність. Не панікувати. Дотримуватися карантинних вимог. Бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих. Карантин подобатися не може, проте, від його дотримання залежить наше з вами здоров’я і життя наших близьких, а епідемія не матиме шансів розповсюджуватись на території нашої громади. Бережімо себе. Хай береже нас Бог.

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних