Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Оголошення про проведення акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою

Дата: 01.04.2021 11:47
Кількість переглядів: 2473

Фото без опису

Шановні керівники підприємств, установ, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Слобідської громади!

     З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та  бережливого ставлення.
 З метою поліпшення стану довкілля, забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розпорядженням Слобідського селищного  голови № 57 від 01 квітня 2021 року “Про проведення на території Слобідської селищної ради щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою” оголошено проведення протягом квітня – травня 2021 року акції  з благоустрою «За чисте довкілля».

10 квітня 2021 року на території  Слобідської  громади оголошено Днем благоустрою території населених пунктів громади.

День довкілля - це проведення комплексу заходів, спрямованих на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан територій селищної ради, парків, скверів, кладовищ, берегів водойм, узбіч доріг, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, покращення санітарного стану об’єктів масового перебування і відпочинку населення, прибудинкових територій домогосподарств. Тому в цей день запрошуємо всіх своїми діями та активною громадянською позицією долучитися до проведення заходів по покращенню довкілля. Шановні мешканці, керівники підприємств, установ і організацій просимо Вас не бути байдужими і у цей день ліквідуйте стихійні звалища у громадських місцях чи приберіть прибудинкову територію, посадіть дерево чи упорядкуйте клумбу. Адже це наша країна і нам із вами у ній жити, а чи буде у ній чисто і затишно залежить від кожного з нас.

При цьому, наголошуємо - під час підготовки та проведення зазначеної акції необхідно враховувати санітарно-епідеміологічну ситуацію у регіоні, чинні протиепідемічні обмеження, встановлені нормативно-правовими актами КМУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних