Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Слобідської селищної ради.

Дата: 23.04.2021 10:38
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

   23  квітня 2021 року під головуванням Слобідського селищного голови Доцуленко Віктора Миколайовича, відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Члени комісії розглянули 4 питання, серед яких:

1. Звіт служби у справах дітей про стан виховання та розвитку дітей - сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які знаходяться під опікою або піклуванням та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах  на території Слобідської селищної ради за І квартал 2021 року ( доповідач  начальник служби у справах дітей Козак С. В. )

2. Про взаємодію між службою у справах дітей, органами внутрішніх справ, органами місцевого самоврядування та іншими органами та структурами, дотичними до питань захисту прав дитини ( доповідач начальник служби у справах дітей Козак С. В.)

3. Про попередження  жорстокого поводження з дітьми, ефективність взаємодії суб’єктів виявлення  та організації соціального захисту дітей ( доповідач головний спеціаліст  Бурлака І. В. )

4. Затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей- сиріт  та дітей, позбавлених батьківського піклування  (доповідач головний спеціаліст Бурлака І. В.). На сьогоднішньому засіданні обговорено та затверджено 9 індивідуальних планів соціального захисту дітей.

     Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань, висловлювали власні думки та вносили свої пропозиції щодо прийняття відповідних рішень. За результатами розгляду даних питань прийнято рішення, які захищатимуть інтереси малолітніх та неповнолітніх дітей. Підводячи підсумки засідання комісії, головуючий Доцуленко Віктор Миколайович наголосив на необхідності соціального супроводу сімей, в яких батьки злісно ухиляються від виконання батьківських обов’язків та існують ризики для життя та здоров’я їх дітей, посилення роботи з метою створення таких умов для дітей, у яких кожна дитина почуватиметься захищеною, де немає місця насильству, де виховується здорове та щасливе покоління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних