Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Інформація щодо проведення поминальних днів в Слобідській громаді.

Дата: 06.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 1213

Фото без описуШановні мешканці та гості Слобідської громади!

     Наближаютья  Провідні дні, які зазвичай починаються через тиждень після свята Великодня. У християнстві вважається, що після Воскресіння Христового душі покійних опускаються на землю. І ми в ці дні, за давнім звичаєм, звикли родиною йти на кладовище аби відвідати тих, кого з нами вже немає.

    Враховуючи карантинні обмеження, пов’язані з епідемією коронавірусної  хвороби кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким - є пріоритетними в нинішніх умовах. Тому, відповідно до розпорядження Слобідського селищного голови від 06.05.2021 року № 70 «Про обмежувальні протиепідемічні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби у поминальні дні» на території кладовищ Слобідської громади перебувати дозволено з дотриманням заходів особистої безпеки - соціального дистанціювання та обов’язкового використаня засобів індивідуального захисту.

Під час відвідування кладовищ суворо заборонено вживати  їжу та алкогольні  напої !

      Святі отці говорять – « Найбільше що ми можемо зробити для тих, хто відійшов у вічність – це молитися за них та подавати милостиню нужденним. Тому постараємося, скільки можливо, допомогти покійним, замість сліз, замість ридань, замість пишних гробниць — нашими про них молитвами, милостинею і приношеннями, щоб таким чином і їм, і нам отримати обіцяні блага».

      Ось чому, в передвісті поминальних днів, закликаємо кожного, задля уникнення розповсюдження інфекційного захворювання, дослухаймося до слів Святих отців - згадаймо наших покійних рідних у молитві та пом’янімо їх душу милостинею, не  забуваючи  про дотримання  правил карантину.

    Також пам’ятаймо: прикрашати поховання слід живими, а не штучними квітами. Адже спалюючи залишки пластикових вінків та букетів, ми завдаємо  шкоди довкіллю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних