Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Інформація щодо проведення поминальних днів в Слобідській громаді.

Дата: 06.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 1191

Фото без описуШановні мешканці та гості Слобідської громади!

     Наближаютья  Провідні дні, які зазвичай починаються через тиждень після свята Великодня. У християнстві вважається, що після Воскресіння Христового душі покійних опускаються на землю. І ми в ці дні, за давнім звичаєм, звикли родиною йти на кладовище аби відвідати тих, кого з нами вже немає.

    Враховуючи карантинні обмеження, пов’язані з епідемією коронавірусної  хвороби кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким - є пріоритетними в нинішніх умовах. Тому, відповідно до розпорядження Слобідського селищного голови від 06.05.2021 року № 70 «Про обмежувальні протиепідемічні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби у поминальні дні» на території кладовищ Слобідської громади перебувати дозволено з дотриманням заходів особистої безпеки - соціального дистанціювання та обов’язкового використаня засобів індивідуального захисту.

Під час відвідування кладовищ суворо заборонено вживати  їжу та алкогольні  напої !

      Святі отці говорять – « Найбільше що ми можемо зробити для тих, хто відійшов у вічність – це молитися за них та подавати милостиню нужденним. Тому постараємося, скільки можливо, допомогти покійним, замість сліз, замість ридань, замість пишних гробниць — нашими про них молитвами, милостинею і приношеннями, щоб таким чином і їм, і нам отримати обіцяні блага».

      Ось чому, в передвісті поминальних днів, закликаємо кожного, задля уникнення розповсюдження інфекційного захворювання, дослухаймося до слів Святих отців - згадаймо наших покійних рідних у молитві та пом’янімо їх душу милостинею, не  забуваючи  про дотримання  правил карантину.

    Також пам’ятаймо: прикрашати поховання слід живими, а не штучними квітами. Адже спалюючи залишки пластикових вінків та букетів, ми завдаємо  шкоди довкіллю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних