Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

5 НОВИХ ШКІЛ, ЗБУДОВАНИХ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», ВІДКРИЮТЬ СВОЇ ДВЕРІ УЧНЯМ У 2021 РОЦІ

Дата: 08.07.2021 11:16
Кількість переглядів: 370

 

 5 НОВИХ ШКІЛ, ЗБУДОВАНИХ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», ВІДКРИЮТЬ СВОЇ ДВЕРІ УЧНЯМ У 2021 РОЦІ

Президентом України Володимиром Зеленським було ініційовано масштабну програму «Велике будівництво», яка має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг.

Як відзначив на брифінгу заступник голови Одеської ОДА Сергій Підгайний, на Одещині програма «Велике будівництво», в галузі освіти передбачає цьогоріч будівництво, капітальний ремонт та реконструкцію 5 об?єктів закладів освіти, що забезпечить створення комфортних умов для перебування дітей та працівників у школі, досягнення максимальної ефективності використання енергоресурсів, скорочення споживання енергоносіїв, заощадження бюджетних коштів, зменшення до мінімального рівня витрат на послуги з електропостачання, покращення зовнішнього вигляду приміщень та рівня надання освітніх послуг.

«Створить безпечне, комфортне, сучасне освітнє середовище для учнів шкіл, ключова мета програми Президента «Велике Будівництво» в галузі освіти. Будують школу на 250 учнів в селі Ставрове, загальна вартість будівельних робіт - 144,7 млн. грн. Триває реконструкція будівлі НВК «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – колегіум» на 287 місць, на це виділено кошти в сумі – 67,4 млн. грн. Проводиться капітальний ремонт Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, коштують ці роботи 12, 8 млн. грн. До 1 вересня буде завершено капітальний ремонт опорної загальноосвітньої школи №41 на 300 шкільних місць в Одесі. Загальна вартість робіт на цьому об’єкті – 23,0 млн. грн» - поінформував представників ЗМІ на брифінгу заступник голови Одеської ОДА.

А до кінці року, за словами Сергія Підгайного завершиться реконструкція будівлі Одеської ЗОШ №33 I-III ступенів з розміщенням Центру дитячої та юнацької творчості, капітальним ремонтом елементів благоустрою зі стадіоном в Одесі. Буде створено 850 шкільних і 330 позашкільних місць. Загальна вартість реконструкції – 134,0 млн. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.