Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

День усиновлення – свято милосердя та любові!

Дата: 30.09.2021 10:53
Кількість переглядів: 564

Фото без описуВ останній день вересня,  в день великого православного свята Віри, Надії і Любові та їх матері Софії відзначається День усиновлення - день найкращих проявів турботи та любові до дитини, яка залишилася без підтримки і захисту найрідніших людей. Це свято доброти, розуміння, милосердя і людяності, воно нагадує про те, що багато дітей позбавлені батьківського піклування, але вони так само, як і інші, потребують захисту. У Слобідській громаді наразі проживає 4 прийомних дітей , які виховуються  в 3-х  прийомних сім’ях. Прийомні батьки, які зігріли маленькі серця теплом та ніжністю люблячої родини, заслуговують на найкращі слова вдячності. Адже вони дали кожній дитині, яка зростає у їхній сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

   З нагоди свята, в Слобідській громаді провели флешмоб присвячений  Дню усиновлення.  Мета заходу – привернути увагу до дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  Вітання та слова вдячності родинам, які виховують прийомних дітей висловив Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко. За вагомий внесок у справу виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та з нагоди Дня усиновлення відзначено Почесними грамотами прийомні сім’ї: Пирожков М.В. та Гончарук З.А., Ніколайчук В.А та Ніколайчук Н.Б., Вендичанський О.С. та Вендичанська Л.Ю. 

     Акцію підтримали і долучились до проведення флешмобу учні,  вчителі навчальних закладів, працівники культури, які свої люблячі серця об'єднали у велике серце ВІРИ, НАДІЇ І ЛЮБОВІ.
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних