Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

З нагоди Дня захисника та захисниць України та Дня українського козацтва в Слобідській громаді відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям.

Дата: 13.10.2021 13:33
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

 

14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисника та захисниць України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії. Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

В зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації пов’язаної з захворюванням на COVID-19, заплановані заходи присвячені Дню захисника та захисниць України та Дню українського козацтва в Слобідській громаді нажаль відмінені. Але все ж сьогодні, з нагоди відзначення Дня захисника та захисниць України та Дня українського козацтва, за участю Слобідського селищного голови, представників культури та освіти Слобідської селищної ради відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам визволителям та на кладовищі смт Слобідка до памятного знаку загиблим воїнам.

Присутній на заході селищний голова Віктор Доцуленко підкреслив особливість Дня Захисника та Захисниць України, адже 14-те жовтня об’єднує одразу чотири важливі дати: День Українського козацтва, день утворення Української повстанської армії, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника та захисниць України. Віктор Миколайович зазначив: “Я вважаю це невипадковим. Наші військовослужбовці — гідні спадкоємці мужніх воїнів, під Покровою Богородиці стоять міцно та непорушно на захисті інтересів Батьківщини та безпеки кожного з нас.” Також, селищний голова підкреслив важливість “мирних воїнів” - усіх громадян громади, які своєю сумлінною працею та громадською діяльністю роблять нашу країну економічно, гуманітарно, освітньо, інформаційно — сильнішою та міцнішою. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України. Після відбулося покладання квітів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних