Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Участь Слобідського селищного голови у селектроній онлайн - нараді обласної державної адміністрації.

Дата: 02.11.2021 14:15
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

      Сьогодні, 2 листопада , Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко взяв участь у селекторній онлайн-нараді обласної державної адміністрації. Відповідно до порядку денного селекторної наради з головами районних державних адміністрації, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами обговорено питання:

  •  Про основні правові та організаційні засади Закону України «Про основи національного спротиву», який вступить в силу з 1 січня 2022 року. Доповідали Готко С.М. – директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації та Борисов Є.М. – начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки.
  • Про реімбурсацію лікарських засобів за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення. Доповідач – Одарій-Захар’єва Н.В. – директор департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.

В ході проведення наради також піднімалось питання стосовно субвенції з державного бюджету на соціальний захист. Наголошено, щодо негайного використання цих коштів громадами, що їх отримали. Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, в своїй промові акцентував увагу на ситуацію стосовно захворювання населення області на COVID-19 та заходи, які необхідні проводити для боротьби з цією хворобою. Також, слова вітання приймав новопризначений голова Білгород-Дністровської райдержадміністрації. На нараді обговорювалися й інші поточні питання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних