Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Онлайн-послуги для внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 04.11.2021 11:53
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Готуються до запуску в Дії онлайн-послуги для внутрішньо переміщених осіб. Уряд спрощує отримання грошової допомоги, і на порталі Дія можна буде подати заявку, щоб продовжити або припинити грошову допомогу.

Послуга на продовження допомоги буде доступна тим, у кого не змінились умови для її призначення. Що може впливати на призначення грошової допомоги читайте на сайті Мінцифри: https://bit.ly/31s9eyx.

На сьогодні в Україні є близько 1,5 млн переселенців. Хто з них отримує грошову допомогу, той має кожні пів року принести купу довідок, відстояти в чергах, щоб продовжити виплати. Це настільки бюрократизована система, адже вся інформація про вас і так уже є в реєстрах. Мінцифра спрощує послугу, прибираючи бюрократичні моменти, черги та походи до держустанов.

Послуги будуть максимально простими — ВПО зможуть зайти на портал, зазначити в заявці, що нічого не змінилося в документах, або ж те, що хочуть припинити виплати допомоги, підписати заявку електронним підписом та надіслати на розгляд. Бігати будуть дані, а не люди.

Впровадження електронних послуг для ВПО на Порталі Дія реалізується в рамках проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні (Проєкт підтримки Дія)», що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних