Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулась сесія селищної ради!

Дата: 26.11.2021 12:06
Кількість переглядів: 405

Фото без опису25.11.2021 року, під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулася позачергова 13 сесія Слобідської селищної ради VIII скликання, в роботі якої взяли участь 16 депутатів.   Було заслухано ряд важливих для громади питань, які вимагали дуже зосередженої уваги депутатів та попередньої окремої і спільної роботи постійних депутатських комісій.

Серед яких:

- Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. На розгляд сесії винесено одне розпорядження селищного голови №110 від 23.09.2021 року « Про внесення змін до розпорядження від 11.01.2021 року № 03 « Про затвердження паспортів бюджетних програм».

- Про  внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року  № 31-VІIІ  «Про селищний бюджет на 2021 рік» . Доповідала начальник фінансового відділу Коваль А.В. В своїй доповіді наголосила, що в зв’язку з підвищенням тарифів, а також підвищення з 1.12.2021 року розміру мінімальної зарплати по Україні, у розпорядників коштів виникають проблеми по розрахункам за спожиті послуги. Тому на сесію виноситься питання щодо внесення змін в видаткову частину бюджету в межах призначення, а саме, провести перерозподіл коштів і спрямувати їх на :  на виплату заробітної плати ( 180,0 тис.грн),  за електроенергію ( 97,3 тис.грн.), виплату одноразової допомоги дітям - сиротам та  дітям позбавленим батьківського піклування, після досягнення   вісімнадцятирічного  віку, які мешкають на території  Слобідської селищної ради ( 3,6 тис. грн), використання державної освітньої субвенції на придбання телевізора, принтера та мережевого обладнання ( 18,0 тис.грн.), на придбання новорічних подарунків для учнів 1-4 класів, вихованців дитячої групи Тимківської гімназії та відвідувачів клубних закладів ( всього 31,0 тис.грн.). 

Наступними, розглядались питання :

-про передачу майна Слобідської селищної ради  на баланс Комунальної установи «Місцева пожежна команда», доповідач - начальник відділу бухгалтерського обліку Валуєва Г.І.,  

-про передачу майна Слобідської селищної ради  на баланс відділу освіти, молоді спорту, культури, туризму та охорони здоров’я, що є спільною власністю громади, про затвердження акту приймання – передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Слобідської селищної ради  Подільського району Одеської області, про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування , після досягнення   вісімнадцятирічного  віку, які мешкають на території  Слобідської селищної ради  на 2021 – 2025 роки, про створення молодіжної ради при Слобідській селищній раді Подільського району Одеської області, про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». По всім цим питанням доповідала начальник відділу Решітко Н.В.,

     По питанню порядку денного про затвердження Положення служби у справах дітей Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області у новій редакції, доповідала начальник відділу у справах дітей Козак С.В., про звернення депутатів Слобідської селищної ради VІІІ скликання Подільського району Одеської області  до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо вирішення нагальних питань. Вкрай важливі питання стосуються встановлення банкомату та терміналу банківської установи, АЗС на території громади, а також надважливе питання - це ремонт доріг. Доповідач – селищний голова Доцуленко В.М.

  Про проведення інвентаризації  земельних ділянок Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області та  інвентаризацію земельних ділянок Слобідської селищної ради  Подільського району Одеської області для зміни цільового призначення – доповідач начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, ЖКГ та благоустрою Покотило Н.П.;

  У ході сесії, депутатами розглянуто та прийнято всі рішення, які виносились на сесію. Більшість цих рішень мали земельний характер,  всього розглянуто 73 заяви.

 Розглянувши всі внесені питання, селищний голова закрив роботу 13 сесії Слобідської селищної ради.   Робота депутатів в ході сесії була конструктивною та злагодженою. Ознайомитись з усіма прийнятими рішеннями можливо на офіційному веб-сайті Слобідської селищної ради в розділі «Офіційні документи».

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних