Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ - РІДНА СЛОБІДСЬКА ГРОМАДО!

Дата: 26.11.2021 13:24
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

 

 Дорогі жителі та гості нашої громади!

Сьогодні наша Слобідська територіальна громада святкує першу річницю свого створення.

    Нам випало разом стати на новий етап розвитку не тільки нашої Слобідської громади, але й України. Рік тому, ми, повіривши в свої сили, і сповна довірившись один одному, об’єдналися у єдину територіальну громаду. Дві сільських і Слобідська селищна рада, мов ланцюжки, стали складовою однієї сім’ї. Для всіх – єдині правила і закони, радощі, прикрощі, здобутки. Всім – порівну. Як буханець хліба – на всіх. І ось нам уже рік.

    З цієї нагоди, від  імені виконавчого комітету селищної ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю всіх земляків, всіх жителів з першою річницею утворення Слобідської територіальної громади! Ми любимо і пишаємося своїм краєм, який за всіх часів славиться своїми трудолюбивими людьми, патріотами Вітчизни, селища, села і своєї справи. Люди – це завжди наша найдорожча цінність - як добро, щирість, любов і підтримка. І сьогодні піднімають на крилах доброї слави нашу громаду династії і покоління справжніх хліборобів і тваринників, вчителів, вихователів і службовців.

         Минуло навіть значно менше року нашої практичної роботи у громаді. Робота тільки починається. А нам вже є про що сказати. А головне – ми впевнено розбудовуємо місцеве самоврядування сьогодні, дбаючи про людей у кожному населеному пункті. І закладаємо каміння, міцний фундамент для подальшого будівництва завтра. Бажаю всім міцного здоров’я, міцної волі, сили, духу і міцної нашої спільної сім’ї! Безмежної любові до свого краю, села. І впевненості! Нехай добробут буде в кожній родині і запашний хліб на столі! Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена, які будуть гордістю нашого краю. Тримаймося разом! І будемо сильні!

З глибокою повагою, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних