Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради.

Дата: 15.12.2021 14:16
Кількість переглядів: 594

   Фото без опису

15 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради, на якому було розглянуто 8 питань порядку денного.  А саме, про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за листопад місяць  2021 року. ( доповідач - Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради).
     Наступне питання - про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради від 19 серпня 2021 року  № 57  «Про створення комісії з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення на території Слобідської селищної ради». Дане питання винесено на розгляд виконкому в зв’язку зі змінами в складі комісії. Доповідав по цьому питанню Доцуленко В.М. – голова виконкому, селищний голова .  
   Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Слобідської селищної ради. Доповідала - Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. В результаті розгляду питання створено постійну діючу комісію та затверджено її склад.
     Начальник служби у справах дітей Козак С.В. була доповідачем по двом питанням - про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування та призначення опікуна та про затвердження  плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства . В результаті, члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення.
Начальник фінансового відділу доповідала по питанням : 
-    про схвалення проєкту рішення «Про план Програми соціально – економічного розвитку Слобідської селищної ради на 2022 рік». В  результаті обговорення, проєкт рішення « Про план Програми соціально – економічного розвитку Слобідської селищної ради на 2022 рік» схвалено.
-    про схвалення проекту рішення «Про селищний бюджет Слобідської селищної ради на  2022  рік». Керуючись Бюджетним кодексом України, відповідно до пункту 23 частини 1 статті 26, статей 28,59 та 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет селищної ради схвалив проєкт рішення «Про селищний бюджет на  2022  рік»
     Останнє питання, яке розглядалось на засіданні стосувалось   схвалення проєкту Програми соціальної підтримки населення на 2022 – 2025 роки. В результаті обговорення та відповідно до статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» проєкт даної програми схвалено. 
Всі питання, які винесені на розгляд виконавчого комітету були розглянуті та прийняті. 
  Завершуючи засідання виконавчого комітету Слобідський селищний голова подякував членам виконкому за плідну роботу та наголосив на тому, що сьогодні, наше головне завданням – це належним чином працювати для наповнення бюджету громади і ми маємо розуміти, що багато чого залежить від ситуації з пандемією і як буде працювати економіка. Але ми повинні і далі розвивати усі галузі, особливо, що стосується соціальної сфери - медицини, освіти та житлово-комунального господарства, на які направляється чи не найбільше ресурсів з бюджету громади. І тому необхідно забезпечити ефективне використання бюджетних коштів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних