Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ДІТЕЙ СЛОБІДСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ОСОБЛИВОЇ СОЦІАЛЬНОЇ УВАГИ.

Дата: 17.12.2021 14:14
Кількість переглядів: 1130

     Фото без опису

19 грудня Україна разом з усім світом святкує одне із радісних свят – День Святого Миколая Чудотворця. Святий Миколай завжди був символом добра, милосердя і любові. Він вважається захисником простих людей, усіх несправедливо засуджених, покровителем мореплавства, торгівлі та землеробства, опікуном бідних і сиріт, покровителем і вихователем дітей.

Це свято є одним із найочікуваніших і найулюбленішим для всіх дітей, так як в цей день Чудотворець старається виконувати усі їх бажання. А ми, дорослі, повинні йому у цьому допомагати і зробити все можливе, щоб кожна дитина повірила в диво. Адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого.

В День Святого Миколая з'явилась добра традиція – дарувати діткам подарунки. Цю традицію Слобідська селищна рада теж з радістю старається підтримувати.

17 грудня, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко, разом із спеціалістами відділу у справах дітей, сектору соціального захисту населення селищної ради завітали до прийомних сімей, сімей, які виховують дітей інвалідів, дітей сиріт, дітей, які перебувають на обліку, що опинились в складних життєвих обставинах Слобідської громади, привітали їх зі святом та вручили малечі подарунки від святого Миколая. Вітаючи дітлахів, дорослі бажали їм здоров’я, слухняності, побільше посмішок та радості, щоб в їхніх домівках завжди лунав сміх, щоб кожного року вони отримували подаруночки від Святого Миколая та збувалися всі їхні бажання. Селищний голова наголосив « Кожна дитина просить у Святого Миколая щось своє, але з віком розумієш, що основна суть цього свята – це допомога, увага, любов та добро тим, хто цього потребує».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних