Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Привітання Слобідського селищного голови з католицьким Різдвом Христовим

Дата: 24.12.2021 13:27
Кількість переглядів: 1031

Фото без опису

Шановна Слобідська громадо!

    25 грудня західні християни-католики святкують світле та радісне свято - Різдво Христове. Цього дня у храмах проводяться урочисті меси, а вечір сім'ї проводять за святковим столом та дарують один одному подарунки.
    Свято відзначають на честь народження Сина Божого у діви Марії у місті Віфлеємі. Саме тому головним символом свята вважається сцена народження немовляти, Сина Божого, а схід першої зірки у ніч на 25 грудня знаменує народження Ісуса Христа.
Згідно з повір'ям, у рік народження Ісуса Христа за указом імператора Августа в Римській імперії, частиною якої була юдея, проводився перепис населення. У зв'язку з цим усі жителі юдеї мали з'явитися до міста свого народження. Йосип з дівою Марією вирушили до Віфлеєму. Коли настав термін пологів, Марія народила сина Ісуса в печері, в якій ховали худобу від негоди. У той момент, коли народився Ісус Христос, на небі спалахнула Віфлеємська зірка, яка вказала шлях волхвам до печери з Марією, народила немовля. Вони принесли новонародженому дари і визнали у ньому Царя Божого.
     У ці неповторні й радісні дні,сповнені веселим настроєм та очікуванням дива щиро та сердечно вітаю всіх католиків з наступаючим святом! 
Незважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє. 
    Тож нехай світло Різдвяної Зірки єднає нас навколо великої таємниці народження Христа, зігріє кожну домівку, запалить у кожному серці вогонь Віри, Надії та Любові!Хай всі добрі справи розпочинаються з Божого благословення та  сприяють  успішній реалізації бажаних  результатів. 
  Міцного Вам здоров'я, миру, добробуту, сповнення мрій та задумів, добрих помислів, радості, благословення від новонародженого Божого Дитяти!
Веселих Вам свят! Христос рождається!

З повагою, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних