Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

22 січня - День Соборності України.

Дата: 21.01.2022 12:53
Кількість переглядів: 229

   Фото без опису22 січня - День Соборності України. Саме цього дня 1919 року дві суверенні українські держави – Українська Народна Республіка й Західно-Українська Народна Республіка – об’єдналися в самостійну соборну державу. Це свято нагадує нам, що Україна неподільна, що не існує окремої Східної і Західної України, що у нас єдина держава, а ми – її єдиний народ!

  Так сьогодні, до Дня Соборності України на території Слобідської громади відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам та до меморіальної дошки загиблому земляку у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Агенія Сергію Вікторовичу.

   Заходи пройшли за участю  Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони здоров’я Наталі Решітко,  представників освіти та культури громади. Виступаючі, в своїх промовах наголосили, що цю визначну подію в історії нашої держави – День Соборності України – доводиться зустрічати з болем та гіркотою в душі. В Україні проливається кров наших синів, чоловіків, братів, друзів. А ще страшніше бачити, як на сході країни гинуть мирні люди. В день Соборності України ми засуджуємо тероризм і вшановуємо пам’ять всіх, хто віддав свої життя за незалежність і єдність нашої держави. Побажали всім, в першу чергу, миру й злагоди, сил і натхнення. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують всіх для здійснення високої мети – процвітання соборної, незалежної, демократичної, могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу. 

         Ми завжди будемо разом! Ми – великий, єдиний український народ. Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних