Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Увага! Відбудеться сесія Слобідської селищної ради!

Дата: 18.02.2022 14:29
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

22 лютого  2022 року о 14-00 годині, в приміщенні Слобідської селищної ради відбудеться чергове XV засідання сесії Слобідської селищної ради VIII скликання.

На порядок денний сесії винесено наступні питання:

1. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. Доповідає :  Доповідає: Решітко Л.В.  – завідувач сектору організаційної і кадрової роботи  та документообігу. 

2. Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Доповідає: Решітко Л.В.  – завідувач сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу. 

3. Про стан виконання  Закону України «Про звернення громадян» виконавчим комітетом Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області протягом  2021 року. Доповідає: Пан Т.А. – секретар селищної  ради.

 4. Про план роботи Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області на 2022 рік. Про план роботи виконавчого комітету Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  на 2022 рік. Доповідає: Пан Т.А.  – секретар селищної ради.

5. Про внесення  змін  до рішення Слобідської селищної ради від      26.11.2020 року № 12-VІIІ «Про умови оплати праці Слобідського селищного голови». Доповідає: Шевчук В.В. – головний спеціаліст-юрисконсульт.

6. Про встановлення надбавки за престижність праці педагогічним  працівникам закладів дошкільної  освіти. Доповідає: Решітко Н.В. - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я.

7. Про  затвердження Програми Слобідської селищної ради «Шкільний автобус»  на 2022-2024 роки. Доповідає: Решітко Н.В. - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я.

8. Про звернення депутатів Слобідської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності виконання Будапештського меморандуму. Доповідає: Решітко Н.В. - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я.

 9. Про розробку Стратегії розвитку Слобідської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області на 2022-2027 роки. Доповідає: Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

10. Про затвердження Положення про порядок встановлення меморіальних  дошок та пам’ятних знаків на території населених пунктів Слобідської селищної ради. Доповідає:  Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

11. Про затвердження цільової програми підтримки відділення інспекторів прикордонної служби «Тимкове» 2 прикордонного загону, з метою забезпечення протидії протиправній діяльності  на державному кордоні на 2022 рік. Доповідає: Коваль А.В.-начальник фінансового відділу.

12. Про внесення змін  до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року   № 529-VIII «Про селищний бюджет Слобідської селищної ради на 2022 рік». Доповідає: Коваль А.В. - начальник фінансового відділу.

13. Про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що належить до комунальної власності Слобідської  селищної радиПокотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

14. Про надання дозволу на відчуження об’єкта комунального майна. Доповідає: Шевчук В.В. – головний спеціаліст-юрисконсульт.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності ( для ведення   товарного сільськогосподарського виробництва) на території Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області , (за межами  населеного пункту ). Доповідає: Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

16. Про надання   дозволу  на  розроблення  проекту  землеустрою, щодо  відведення  земельних ділянок  в постійне  користування військовій  частині  2196  (2 прикордонний загін) для  облаштування та реконструкції державного кордону. Доповідає : Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність Слобідській селищній раді. Доповідає: Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

18. Земельні питання. Доповідає: Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 

Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних