Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради

Дата: 21.02.2022 13:17
Кількість переглядів: 338

 

 21 лютого, під головуванням Слобідського селищного голови, в приміщенні селищної ради відбулось засідання виконавчого комітету. На розгляд виконавчого комітету було винесено 13 питань порядку денного.
    В ході засідання виконавчим комітетом заслухано інформацію про стан виконання Закону України « Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради за січень місяць 2022 року та розглянуто питання про присвоєння об’єктам нерухомого майна нової поштової адреси. Доповідачем по даним питанням була секретар виконкому Пан Т. А. В результаті обговорення прийняті відповідні рішення.          
  Серед решти питань, які розглянув виконавчий комітет були питання  про  затвердження та введення в дію Комунальним підприємством «Водоканал Слобідка» тарифів на водопостачання та водовідведення на території Слобідської селищної ради на 2022 ( дане питання виносилось на обговорення громадян ), про встановлення поточних  індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «Водоканал Слобідка» Слобідської селищної ради, про розгляд протоколу про адміністративне правопорушення відносно громадянки Китайської Наталії Вікторівни. Доповідач – головний спеціаліст – юрисконсульт Шевчук В.В.
     Разом з тим, рішенням виконавчого комітету затверджені питання, які були попередньо на комісії з питань прав захисту дитини  – про надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування та про встановлення опіки над дітьми  позбавлених батьківського піклування та призначення їм опікунів. По цим питанням доповідала начальник служби у справах дітей Козак С.В.
    Крім того, виконавчим комітетом розглянуто питання про прогнозовану потребу у фахівцях з вищою медичною та педагогічною освітою, та взяття зобов’язань щодо забезпечення їх безоплатним користуванням житлом. Доповідала по даному питанню начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я селищної ради Решітко Н.В.
    Підбиваючи підсумки засідання Віктор Миколайович подякував членам виконкому за активність у обговоренні нагальних питань та за конструктивну роботу. Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Слобідської селищної ради можна на нашому офіційному сайті в розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.