Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось чергове засідання сесії Слобідської селищної ради

Дата: 23.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 384

 Фото без опису

  22 лютого 2022 року, під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулось чергове засідання 15 сесії Слобідської селищної ради. Депутати ради прийняли рішення по всіх питаннях, які були визначені в порядку денному чергового XV засідання сесії Слобідської селищної ради VIII скликання. На засіданні був присутній начальник відділення інспекторів прикордонної служби Тимкове, старший лейтенант Барзюк С.Ю.
   Розпочали із розгляду питання про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період та про  внесення змін до рішення Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» Доповідачем по даним питання виступала завідувач сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу Решітко Л.В. Доповідачка довела до відома депутатів, що в міжсесійний період було затверджено 2 розпорядження селищного голови.
  Проголосували депутати і за питання порядку денного про стан виконання  Закону України «Про звернення громадян» виконавчим комітетом Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області протягом  2021 року та про план роботи Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області на 2022 рік. Про план роботи виконавчого комітету Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  на 2022 рік. Доповідала по питанням секретар ради  Пан Т.А. Доповідачем наголошено, що в 2021 році до селищної ради надійшло 551 звернення, що в рази перевищує кількість звернень в 2020 році (119 звернень).Всі звернення розглядались вчасно, без порушень законодавства.
В ході засідання сесії  депутатами було розглянуто та затверджено ряд рішень, які стосувались встановлення надбавки за престижність праці педагогічним  працівникам закладів дошкільної  освіти, було затверджено Програму Слобідської селищної ради «Шкільний автобус»  на 2022-2024 роки. Виклики сьогодення вимагають від українського суспільства згуртованості та стійкості. Тому на сесії депутати, одноголосно підтримали звернення  депутатів Слобідської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності виконання Будапештського меморандуму, ініціатором звернення виступила депутатська фракція «Батьківщина». Рішення прийняті одноголосно. Розглянуто питання щодо  розробки Стратегії розвитку Слобідської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області на 2022-2027 роки, затвердили Положення про порядок встановлення меморіальних  дошок та пам’ятних знаків на території населених пунктів Слобідської селищної ради. Доповідала по питанням -  Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 
     Окрім іншого, на засіданні були прийняті фінансові питання. Перед розглядом питання про затвердження цільової програми підтримки відділення інспекторів прикордонної служби «Тимкове»  прикордонного загону, з метою забезпечення протидії протиправній діяльності  на державному кордоні на 2022 рік до присутніх, звернувся  начальник відділення інспекторів прикордонної служби Тимкове з проханням підтримати програму підтримки, яка надасть фінансову можливість підтримувати прикордонну службу в цей непростий для України час. Депутати селищної ради одноголосно підтримали Програму. Також, прийнято фінансове питання щодо  внесення змін  до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року   № 529-VIII «Про селищний бюджет Слобідської селищної ради на 2022 рік». Доповідала - Коваль А.В. - начальник фінансового відділу.
 В ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються земельних питань, а саме:
-про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що належить до комунальної власності Слобідської  селищної ради, про надання дозволу на відчуження об’єкта комунального майна,
- про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності ( для ведення   товарного сільськогосподарського виробництва) на території Слобідської селищної ради,  
- про надання   дозволу  на  розроблення  проекту  землеустрою, щодо  відведення  земельних ділянок  в постійне  користування військовій  частині  2196  (2 прикордонний загін) для  облаштування та реконструкції державного кордону,
- про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність Слобідській селищній раді та інші земельні питання. Доповідала - Покотило Н.П. - начальник відділу земельних ресурсів  та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, з якими можливо ознайомитися на офіційному веб-сайті Слобідської селищної ради в розділі «Офіційні документи».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних