Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 16.03.2022 10:20
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

 

Шановна Слобідська громада!

    У нас у всіх зараз тільки одна тема для розмов. У всіх болить, всі переживають, всі бояться. І це природньо. Сьогодні 21-й день. Вже три тижні ми живемо якимось абсолютно іншим незвичним для нас життям. Але я впевнений, що скоро все налагодиться, страх пройде, ми згадаємо про проблеми і завдання, про які зараз зовсім забули. Станом на сьогодні, ситуація в громаді спокійна, селищна рада та всі її структурні підрозділи, комунальні установи, добровільне громадське формування громади з представниками поліції працюють в посиленому режимі та тримають на постійному контролі належне функціонування громади та безпеку мешканців.

  Нагадую мешканцям, що розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка запроваджено з 13 березня 2022 року на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 20:00 до 06:00. Під комендантською годиною слід розуміти заборону перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Це необхідно задля ефективної оборони громади та безпеки її жителів. Тому прошу з розумінням поставитися до цього.  

  В черговий раз наголошую, що система сповіщень загрози повітряної атаки в нашій громаді налагоджена і працює цілодобово. Прохання, не нехтувати сигналами тривоги. Щодо цін на продукти та товари першої необхідності в магазинах та аптечних пунктах. Позиція селищної ради незмінна: підняття цін під час війни — неприпустиме! Закликаю всіх підприємців проявити свідому громадянську позицію та не наживатися на війні! Працівники селищної ради разом з поліцією та добровільним громадським формуванням моніторять ціни на продукти та інші товари першої необхідності. Всі можливі випадки підвищення фіксуються. Запевняю та попереджаю, що всі, хто намагається нажитись в цей важкий час, будуть відповідати.

    З 14 березня 2022 року в закладах загальної середньої освіти громади відновилося навчання учнів за дистанційною формою. В закладах дошкільної освіти освітній процес тимчасово призупинено. Щодня, наші волонтери проводять збір допомоги, небайдужі мешканці громади плетуть захисні сітки, готують продукти, теплі речі та домашню консервацію, для передачі нашим захисникам. Прошу всіх, долучитися до доброї та спільної справи!

  Також прошу всіх мешканців громади, учасників груп у соціальних мережах та спільнот у Viber та Telegram не розповсюджувати недостовірну інформацію та інформацію щодо дій та переміщення ЗСУ та територіальної оборони. Від вашої свідомості залежить наша перемога!

    Закликаю всіх мешканців - не бути байдужими, єднатись для нашої спільної мети – для перемоги. Адже наша сила в єдності. Тільки разом ми переможемо.

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних