Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 25.03.2022 13:36
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

Шановна Слобідська громадо, дорогі земляки!

     Наша громада у жалобі. Підступна війна забрала життя трьох наших односельчан, які були гідними синами, чоловіками у матерів, батьків та дітей. Їх імена назавжди залишаться у нашій пам’яті та наших серцях.

        У цей складний для нас час, хочу вкотре звернутися до наших земляків, які незважаючи на військовий час продовжують палити сухе листя, траву та інше сміття. Мене обурює те, що незважаючи на заборону та неодноразове звернення, ці люди продовжують порушувати законодавство. Не знаю, як ще звертатись до цих мешканців, щоб вони зрозуміли, що у військовий час будь-яке спричинення пожежі сприймається як диверсія, і всі заходи до порушників будуть суворими. Тому прошу вас, задумайтесь про наслідки перед тим , як палити суху траву, краще скеруйте свої сили на боротьбу проти агресора.

     Наші аграрії проводять підготовчі роботи для початку польових робіт, які сприяють зміцненню обороноздатності нашої армії, адже для кожного з нас свій фронт і своя місія. Аграріям дозволено працювати і під час комендантської години. Тобто, робота в нічний час повинна бути узгоджена з головою громади та прикордонною службою. Так що мотивація у наших фермерів «залізна» – годувати країну, яка буде оговтуватись після війни. З такою командою, я впевнено можу сказати, що Перемога буде за нами!

     Продовжуємо збір та спрямування допомоги нашим захисникам. У складний воєнний час, жителі нашої Слобідської  громади показали, що їх серця чуйні і щирі, що вони здатні допомогти і підтримати не зважаючи ні на що. Кожен по-своєму, кожен з великою душею. Завдяки таким людям, сьогодні відбулась чергова відправка допомоги нашим захисникам. Ну і звісно, продовжується збір допомоги. Велика вдячність за відповідальність та сумлінну працю всім службам, які підтримують життєдіяльність громади: волонтерам, добровільному громадському формуванню, поліцейським, медикам, підприємцям, старостам сіл, апарату селищної ради, працівникам освіти та культури. Ваша праця та допомога неоціненна! Вся наша громада об’єдналась заради спільної мети, заради Перемоги.

    Нагадую, що категорично заборонено незаконне носіння мешканцями військової форми одягу військовослужбовців Збройних Сил України або інших військових формувань, утворених відповідно до законів України , керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності, фізичним особам заборонено використання електронного комунікаційного обладнання, телевізійну, відео- і аудіоапаратуру, камер зовнішнього відеоспостереження, відеореєстраторів, для фіксації доріг загального користування, об’єктів загального призначення, об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, пунктів пропуску тощо, розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони, геолокаційної візуальної прив’язки до місць виконання завдань військовими частинами (підрозділами) сил оборони, територіальної прив’язки бомбосховищ (місць укриття цивільного населення), заборонено незаконні запуски безпілотних літальних апаратів (БПЛА) над територією Подільського району, заборонено продаж алкогольних напоїв. Велике прохання до громади – не нехтувати заборонами!

     На сьогодні ситуація в громаді залишається спокійною та контрольованою. Цим ми завдячуємо Богу, нашим ЗСУ, нашому добровільному громадському формуванню, представникам поліції!

       Шановні земляки, я впевнений, що після нашої Перемоги на нас чекає багато роботи, але ми будемо жити у вільній, демократичній європейській країні! Будьте пильними та мужніми! Прошу Вас всіма можливими способами та засобами підтримувати нашу армію та військових. Ми на своїй землі і ми будемо її відстоювати до останнього!
     Тільки разом ми зможемо подолати ворога! 
З нами правда, з нами світ, за нами — Перемога! Слава Україні!

Слобідський селищний голова  Віктор Доцуленко

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних