Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 04.04.2022 12:39
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Шановна громадо, дорогі земляки!

   За інформацією прикордонного загону, добровільного громадського формування ситуація на кордоні та в громаді контрольована та стабільна. Магазини, аптечні пункти та інші заклади працюють у звичному режимі. В ході перевірок торгівельних точок на території громади, порушень законодавства, в період військового стану не зафіксовано. Волонтери та мешканці громади продовжують приймати активну участь у забезпеченні збору та відправки допомоги нашим захисникам. Так, сьогодні, 04.04.2022 року буде відправлено чергову партію допомоги. Хочу подякувати всіх і кожного окремо, хто в такі важкі часи залишився в громаді і надає посильну допомогу нашим захисникам та нужденним! Дякую вам за розуміння ситуації та за вашу підтримку. Ця допомога свідчить про згуртованість та самовідданість наших мешканців громади в період спільної біди.

  Звертаю вашу увагу, що відповідно розпорядження Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, з метою попередження та запобігання реальній загрозі виникнення пожеж в природних екосистемах, а також оперативного та ефективного реагування на можливі пожежі та мінімізації їх наслідків заборонено відвідування лісу населенням та в’їзду до них транспортних засобів, крім транспорту Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв’язку та інформації України, Національної гвардії України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної лісової охорони України, інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та тих транспортних засобів, що використовуються для лісогосподарської мети. Прошу всіх мешканців відповідально віднестись до вимог розпорядження.

    Закликаю, в жодному разі не піддаватися паніці та провокації, довіряти лише офіційній інформації. Ні в якому разі не повідомляти, не фотографувати, не знімати на відео та не оприлюднювати у соціальних мережах рух загону тероборони, переміщення техніки та будь-яку іншу інформацію, що стосується стратегічних та оборонних заходів загонів тероборони та Збройних Сил України. Нагадую вам, що для  більш ефективної оборони та безпеки мешканців, на території громади, з 21-00 години до 06-00 години встановлено комендантську годину. Увага! Усі цивільні особи, які перебуватимуть на вулиці в період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога. Закликаю із розумінням поставитися до ситуації та не виходити на вулиці.

     Також, вкотре звертаюсь з проханням не палити суху рослинність. Ваші безвідповідальні дії призводять до знищення нашої екосистеми.

   Шановні земляки ! Сподіваюсь на вашу відповідальність та громадянську свідомість – дуже прошу дотримуватись усіх правил та обмежень, які введені на території нашої громади у зв’язку з воєнним станом в країні. Ми з Вами в тилу. Дякуючи Богові та нашим захисникам, в нас не стріляютьнаші землі не заміновані.

   Тому саме ми маємо  підтримати зранену українську економікуА для цього необхідно кожному з нас просто добре робити свою справу. Вчасно посіяти, виростити і зібрати добрий врожай! І не лише поля, а й кожен город, кожна грядка вбережуть чиєсь життя! Це наш вклад в ПЕРЕМОГУ! В продовольчу безпеку України!

Слава Україні! Слава героїчному, трудолюбивому Українському Народу!

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних