Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Одноосібникам до уваги!

Дата: 05.04.2022 13:43
Кількість переглядів: 167

   Фото без опису

Шановна Слобідська громадо!

   Слобідська селищна рада нагадує, що з 01.01.2022 року розпочалась кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами протягом 2021 року. Так, громадянам, які одноосібно обробляли у минулому році земельні ділянки понад 2 га, також необхідно задекларувати доходи до 01.05.2022 року.

   Порядок декларування доходів, одержаних фізичними особами, регулюється нормами Податкового кодексу України (далі – ПКУ), відповідно до норм якого подавати податкові декларації про майновий стан і доходи необхідно і одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції (п.п. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ).

   Наголошуємо, що обов’язок громадянина подати річну декларацію передбачає ст. 67 Конституції України - Основного закону нашої держави ( зобов’язує кожного громадянина сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом).

   А також, подання декларації – це не лише конституційний обов’язок кожного, а й можливість покращити стан місцевого бюджету та добробут самих громадян, особливо в цей нелегкий для нас час.

   За розясненнями, щодо подання декларації звертайтесь до відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою Слобідської селищної ради та до старост сіл громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних