Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 06.04.2022 15:10
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Шановна громадо, дорогі земляки!

   Не тільки Збройні Сили України, але й вся наша держава, кожен на своєму місці зараз роблять все можливе, щоб витримати тяжкий удар, завданий огидним сусідом. Вся Україна тепер нагадує єдиний організм, що бореться за власне життя та за власне майбутнє. У цей час успіх загальної справи залежить від кожного з нас, від кожної громади. Наше робоче місце – це і є наш персональний фронт, котрий ми зобов’язані витримати.

  Наразі, на території нашої громади не ведуться бойові дії, ситуація контрольована, ми працюємо у звичному режимі. Необхідними продовольчими товарами громада забезпечена. Кожен з нас бореться на своєму місці, там, де це ефективно. Дякую всім, хто допомагає і робить свій внесок у нашу перемогу.

 З метою наповнення бюджету Слобідської громади, нагадую, що з 01.01.2022 року розпочалась кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами протягом 2021 року. Шановні земляки, це не тільки ваш конституційний обовязок, але й можливість покращити стан місцевого бюджету та добробут мешканців громади, особливо в цей нелегкий для нас час. Кожна сплачена гривня до бюджету громади є вагомою складовою для отримання Перемоги над ворогом!

   Треба віддати належне, що наші аграрії сміливо йдуть у посівну кампанію, незважаючи на такі складні об’єктивні обставини. Наскільки впевнено і віддано воюють наші військові, настільки ж сміливо та віддано вони виходять у поля.  

   Ще раз звертаюся до всіх мешканців громади долучитись до у всеукраїнській акції з благоустрою "За чисте довкілля" та День благоустрою території населених пунктів, адже незважаючи на складний для нас час ми просто зобовязані робити все можливе, щоб наша громада була чистою та впорядкованою. Давайте зустрінемо нашу Перемогу  чистою громадою!

   Наголошую, що відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» №64/2022 від 24 лютого 2022 року, Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про інформацію», наказу Головнокомандувача Збройних Сил України №73 від 03 березня 2022 року  збороняється розповсюдження інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час дії правового режиму воєнного стану. Розповсюдження у будь-якій формі інформації щодо результатів ворожих ударів під час дій військового стану є недопустимим. Тому попереджаю вас, що вчинення даного злочину карається позбавленням волі строком до 12 років.

    Завдання агресора – посіяти паніку, наше – зберігати спокій та не піддаватися на будь-які провокації. Тому прошу вас бути пильними! Довіряйте лише офіційним джерелам інформації, адже окрім військових дій, в державі поширюють фейкові новини, що не відповідають дійсності. Це інформаційна війна, яка має мету розбалансувати нашу єдність. Тому довіряйте лише інформації з офіційних джерел.

   Я переконаний, що ми переможемо у цій війні, бо таку енергію, яку маємо сьогодні ми - українці, здолати неможливо. Російська армія буде повністю знищена, і жовто-блакитний прапор знову замайорить над усією Україною!

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних