Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 13.04.2022 13:02
Кількість переглядів: 250

Шановна громадо! Дорогі земляки!

      Україна у вогні вже сорок девятий день. Ми живемо у новій, страшній і непередбачуваній реальності. Підступний ворог, прикриваючись вигаданою «місією», вторгся у нашу країну і нищить усе, що нам дороге, усе, що ми маємо… Забирає життя, калічить долі та відбирає усе нажите… Але нас цим не здолати! Ці безкінечно довгі дні війни ми, неначе проходимо стадію переродження, у кожного з нас відбувається масова переоцінка цінностей, як загальнолюдських, так і власне українських.

     Ця жахлива війна таки міцно зібрала нас докупи. Хай і таким жахливим чином, але ми, як ніколи швидко дійшли до єдності. І зараз слова «один за всіх і всі за одного!» для нас не просто лозунг – це стиль життя. Це наша українська якісна риса ! Ми цим пишаємося! Хай у нас мало зброї, мало літаків, невелика територія, але ми багаті і багатство наше у нас самих, у наших глибоко зранених душах і єдності!

    Наша громада, як і тисячі громад по всій Україні, відкрита для допомоги усім, хто потребує її ! Ми дбаємо про кожного жителя і гостя громади! Усі ми допомагаємо, як можемо, скільки можемо і де можемо! У нас якось так заведено допомагати мовчки, робити по-совісті, мало що афішуючи, не називаючи імен та прізвищ тих, хто всіляко допомагає. З перших днів війни з росією в нашій громаді створено  пункт гуманітарної допомоги, в якому працюють звичайні люди, які за власним покликом, не очікуючи винагород і відзнак роблять внесок у нашу спільну Перемогу. Наша спільна мета об'єднала людей різного віку та статі в один дружній колектив. Всі свої сили та вміння направляємо тільки на Перемогу. Наші мешканці – найкращі! Одні плетуть сітки,  готують смаколики, інші діляться останнім, щоб допомогти нужденним та нашим хоробрим захисникам, приближаючи цим нашу Перемогу! Дякую Вам, земляки за вашу душу, людяність та патріотизм. Впевнено можу сказати, що таку націю перемогти неможливо.

    Продовжується збір гуманітарної допомоги жителям «гарячих» точок, яким вкрай необхідні продукти, медикаменти, речі першої необхідності. Дякую всім, хто не залишається осторонь та продовжує надавати допомогу та підтримувати тих, хто цього потребує. З такими людьми перемога й мирне життя точно не за горами.

     Ще раз звертаюся до всіх мешканців громади долучитись до  всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" та День благоустрою території населених пунктів, адже незважаючи на складний для нас час ми просто зобовязані робити все можливе, щоб наша громада була чистою та впорядкованою. Зустрінемо нашу Перемогу  чистою громадою!

   Наголошую, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» тимчасово, на період з 1 березня 2022 року по 31 грудня року, наступного за роком, у якому припинено або скасовано воєнний стан, не нараховується та не сплачується плата за землю за земельні ділянки, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії, або на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями Російської Федерації. Це виключення зробили для тих, хто в умовах війни вимушений був призупинити свою діяльність На сьогоднішній день, на нашій території бойові дії не ведуться, ми всі продовжуємо працювати. Тому звертаюся до Вас – сплачуйте податки, адже від них залежить в першу чергу наша обороноздатність, майбутнє нашої громади!

   Попри війну, на території Слобідської громади продовжує діяти комунальне підприємство «Водоканал Слобідка», видом діяльності якого є надання послуг з водопостачання та водовідведення. Звертаюсь до мешканців громади з проханням, якщо ви сьогодні маєте фінансову можливість сплатити за використані послуги, будь ласка зробіть це!  Зверніть увагу, що від оплати послуг залежить стабільність роботи цього підприємства, своєчасна виплата заробітних плат їх працівникам, оплата енергоносіїв.

  Ми продовжуємо працювати, продовжуємо наближати нашу Перемогу та  віримо, що разом ми здолаємо ворога! Разом вистоємо, підтримуючи один одного! Все буде Україна!

 

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.