Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

15 квітня відбувся День благоустрою в Слобідській громаді.

Дата: 15.04.2022 13:54
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

   Традиційно, навесні проводиться щорічна акція «За чисте довкілля» та День благоустрою на території  Слобідської громади. Цей період великого весняного прибирання згуртовує небайдужих мешканців довкола надзвичайно потрібної та актуальної мети – в чистоті і порядоку зустріти свято Великодня та нашої Перемоги над російським агресором.

   От і сьогодні, 15 квітня, в усіх населених пунктах нашої громади відбувся День благоустрою. Завзято, згуртовано та з піднесеним настроєм працівники установ та організацій, жителі сіл та селища виконували різноманітні роботи, хто наводив порядок в приватному секторі біля своїх будівель, хто біля магазинів, працівники селищної ради, освіти, культури підмітали, збирали сміття та опале листя,  впорядковували клумби, білили дерева, прибирали біля пам’ятників, на кладовищах та багато іншого. Чітко, продумано, злагоджено кипіла робота.

    Варто відзначити всіх старост громади, які не тільки організували роботу з благоустрою  у підпорядкованих населених пунктах, а й особисто взяли активну участь у наведенні ладу в рідних селах. Не легко було працювати, та результатом всі задоволені.  Пишаємось людьми, які приймали в цьому участь. Велика вам подяка!!!

    Хіба можливо наших таких працелюбних українських людей перемогти? Не дочекаються наші вороги цього! Адже ми єдині! Тільки разом ми сила! Тільки разом до Перемоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних