Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ОБЕРІГ "ЯНГОЛ-ОХОРОНЕЦЬ" РУКАМИ ДІТЕЙ СЛОБІДСЬКОЇ ГРОМАДИ.

Дата: 11.05.2022 10:42
Кількість переглядів: 512

    Фото без опису

З давніх-давен люди вірять, що є такі добрі істоти - Янголи. Якщо зробити своїми руками іграшкового янгола та подарувати кому-небудь з рідних або друзів, вони зрозуміють, що дарується не просто іграшка, а душевне тепло й відчуття свята. Слово «янгол» перекладається з грецької як «вісник». Янголи – це духи, створені Господом для особливих функцій й доручень. Все, що пов’язано з янголами, оповите добром та має позитивне забарвлення – вони непричетні до злу і живуть, виконуючи волю Божу. Головна їхня місія – це добро. Вони прислухуються до наших бажань і знають, чого ми хочемо. Вони відчувають, коли прийшов час виконання ваших бажань, а коли – ще рано.

  Так, в освітньому закладі Слобідської громади проведено майстер-клас «Янгол-охоронець» за участю дітей громади та дітей, які тимчасово переміщені з територій де ведуться бойові дії. Ніхто не може бути байдужим та стояти осторонь тих страшних подій, які сьогодні відбуваються на теренах нашої держави. Кожен патріот України намагається стати корисним і надати будь-яку допомогу для українських воїнів. Йти до перемоги нам допомагають наші захисники, наші охоронці.

  Тож дітки також долучились допомогти військовим, підтримати їх патріотичний дух теплом своїх сердець і думок. Ангелики, старанно, з щирою дитячою любов’ю виготовлені своїми руками,  будуть нагадувати нашим воїнам про те, що вони не самі, з ними їх Янгол-охоронець.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних