Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради

Дата: 30.05.2022 11:28
Кількість переглядів: 443

   Фото без опису

 

   Сьогодні дуже важливо, щоб кожен виконував ту роботу, яку може. Про це говорить і уряд країни, про це знає і кожен із нас. Чоловіки захищають нашу країну, волонтери прикривають тил, медики лікують людей, комунальники забезпечують побут і так далі. Члени виконавчого комітету Слобідської селищної ради також у строю. Сьогодні, 30 травня  вони зібралися для вирішення питань, що накопичилися на даний момент. Засідання пройшло під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко. Розпочато засідання з хвилини мовчання на згадку про всіх загиблих у війні з російським агресором.

    Згідно порядку денного засідання розглянуто питання:

-Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за березень та квітень місяці  2022 року.

-Про стан виконання виконавської дисципліни та хід виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, розпоряджень та доручень голови районної державної адміністрації виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області протягом І кварталу 2022 року. Доповідала по цим питанням секретар виконавчого комітету Слобідської селищної ради Пан Т.А.

     Наступними розглянуті питання :

-Про взяття неповнолітньої громадянки *********  - *********року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування на квартирний облік і включення неповнолітньої до списків осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень.

- Про взяття під соціальний супровід сім’ю, що опинилась у складних життєвих обставинах, доповідачем була начальник служби у справах дітей Козак С.В.

    Не обійшлося і без питань щодо надання матеріальної допомоги мешканцям Слобідської селищної ради, доповідач завідувач сектору соціального захисту населення Масло М.Г. Було задоволено всі подані заяви громадян щодо фінансової підтримки.

На засіданні члени виконкому заслухали питання про підсумки виконання селищного бюджету Слобідської селищної ради за І квартал 2022 року.

  На засіданні було активно обговорено вищевказані питання та внесено зауваження і пропозиції,  з усіх питань було прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних