Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 03.06.2022 13:14
Кількість переглядів: 201

  Фото без опису

ШАНОВНА ГРОМАДО!

100 днів триває запекла боротьба нашого народу з підступною фашистською Росією, яка кинула на нашу територію своїх убивць, аби знищити українців та встановити тут підконтрольну собі владу. Але не вдасться! Бо ми єдині, ми згуртовані, патріотично налаштовані, з високим бойовим духом. У нас тільки один шлях – перемога! Бо захищаємо свою землю. І доки наші воїни стоять зі зброєю на передовій, ми тут, в тилу, прагнемо допомогти їм, а також підтримати внутрішньо переміщені сім’ї, яких війна погнала від рідних домівок у наші краї. Велика подяка  волонтерам, небайдужим громадянам, які включаються в цю роботу.

    Кажемо спасибі тим чоловікам, які цілодобово несуть чергування в групах місцевої самооборони, забезпечуючи правопорядок і спокій у громаді. Дякуючи Богу та нашим захисникам ситуація в громаді контрольована та стабільна. Отже, кожен може жити майже звичним для себе життям, з вірою в нашу перемогу та молитвою за наших захисників. Хай сьогоднішній день буде для всіх спокійним і благополучним!

    Шановна громадо, 4 червня Україна на державному рівні вшановує пам ’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та відзначає Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії. Протягом всього цього часу загинули або травмувалися сотні маленьких українців, які в одну мить втратили можливість жити у власному будинку, ходити у школу, спокійно гратися й відчувати всю радість дитинства. Внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації кількість українських дітей, загиблих у результаті агресії РФ – 261 дитина, поранених – 463 дитини. Ми ніколи не пробачимо нелюдей - рашистів, за їх звірство за покалічені долі цих дітей. Прошу вас, в цей день, вшанувати пам’ять про маленьких українців, які загинули внаслідок жорстокості та нелюдських злочинів російських окупантів. Окупаційні війська та влада росії понесуть покарання за кожну вбиту та поранену дитину, за кожен злочин, вчинений ними на території України.

    Я переконаний, що ми переможемо у цій війні, бо таку енергію та віру, яку маємо сьогодні ми - українці, здолати неможливо. Російська армія буде повністю знищена, і жовто-блакитний прапор знову замайорить над усією Україною!

Вічна пам’ять всім тим, кого втратила наша держава через російських окупантів.

Не забудемо! Не пробачимо!

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних