Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Тематичний захід присвячений положенням Конвенції ООН про права дитини та вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Дата: 06.06.2022 13:30
Кількість переглядів: 143

  Фото без опису

    6 червня 2022 року службою у справах дітей Слобідської селищної ради проведено тематичний захід присвячений положенням Конвенції ООН про права дитини та вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

    В заході взяли участь діти громади. Захід розпочався хвилиною мовчання в пам’ять про маленьких українців, життя яких відібрали російські окупанти.  Юні учасники з зацікавленням слухали інформацію, на прикладі мультфільму інформовані про права дитини, приймали участь у дидактичній грі «Які права порушено в казках». В пам’ять про дітей, які загинули від рук російських окупантів, учасники власноруч виготовили «янголи-світла», які були пов’язані на дереві, як символ душі маленьких українців, які загинули від рук загарбника.

   Учасники заходу приємно вразили своєю небайдужістю, жваво обговорювали побачене, висловлювали власні думки після перегляду запропонованих їм відео сюжетів. Захід виявився інформаційним, змістовним, а юні учасники не тільки отримали багато корисної інформації, а й перевірили  свої знання з питань правової культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних