Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

107 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Дата: 10.06.2022 10:19
Кількість переглядів: 182

Фото без описуШановна громадо, дорогі земляки!

     Війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну і в нашу Перемогу. Війна проходить не лише по лінії фронту – війна всередині кожного з нас. Ми не можемо і не маємо права її програти. Як не можемо пробачити окупантам зруйнованих житлових масивів, пологових будинків, закатованих мирних жителів та понівечені душі дітей. Ми на своїй землі відстоюємо власну незалежність, і силу духу нашого народу не зламати. Кожен із нас на своєму місці наближає Перемогу.

     Станом на  10  червня 2022 року ситуація  на території Слобідської громади контрольована. Розпочалась 107 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ми продовжуємо працювати для фронту і Перемоги! Бо захищати нашу країну – це так само, як захищати свій дім від злочинців, які вдерлися о 4-й ранку. Щира вдячність ЗСУ за оборону мирних земель української держави. Вічна пам'ять загиблим Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям нашої країни.

  Думаю, що після цієї війни ми українці по-іншому будемо дивитися на свою землю, на свою країну та рідні міста і села, де народилися і живемо. Щира подяка всім мешканцям  громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто в тилу робить усе можливе для перемоги України. Завдяки вам, дорогі жителі громади, воює не лише зброя – воює український дух, який неможливо здолати! Адже зараз немає неважливої роботи, немає неважливих людей. Ми всі разом повинні допомагати державі та громадянам, які цього потребують. І сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. Прошу залишатися свідомими і пильними, правильно і швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги, довіряти силам оборони та вірити в нашу Перемогу!

З повагою Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних