Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

"Переговори з путіним нічого не дадуть, а лише легітимізуватимуть особу, котра відповідає за злочини, які здійснює російська армія в Україні».

Дата: 10.06.2022 14:46
Кількість переглядів: 191

«Ми не маємо допустити ситуації, коли хтось вирішить або спробує вирішити, що Україна відмовиться від частини своєї території, не запитуючи згоди України. Я не можу собі цього уявити», — наголосив Президент Польщі Andrzej Duda в інтерв’ю німецькому виданню Bild.

Він також зауважив, що переговори з путіним нічого не дадуть, а «лише легітимізуватимуть особу, котра відповідає за злочини, які здійснює російська армія в Україні».

«Хтось так розмовляв під час Другої світової війни з адольфом гітлером? Чи хтось казав, що Адольф Гітлер має зберегти обличчя?» — зазначив очільник Польщі та додав, що західні лідери не можуть шукати якогось порозуміння з росією за спиною України.

Він акцентував, що росія напала на Україну без жодної причини, а звинувачення України у фашизмі чи нацизмі є «дурницею, повною нісенітницею і російською пропагандою в найгіршому радянському стилі».

Відтак путіна треба зупинити «за будь-яку ціну» та це має статися так, аби на це погодилася Україна. За його словами, найкращим вирішенням є витіснення росіян із території України, включно з Криму і Донбасу. Він наголосив, що потрібно відновити міжнародний лад, який був встановлений в Європі після 1989 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.