Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 14.06.2022 11:41
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Добрий день, шановна громадо!

   Доводжу до вашого відома: ситуація в громаді контрольована, надзвичайних подій не зафіксовано. Повідомляю, селищна рада та  комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Перебоїв з подачею води, світла немає. Магазини та аптечні пункти  поповнюються необхідними товарами.

 Сьогодні, 14 червня, виповнилось вісім років від дня трагедії у небі над Луганськом. У 2014 році російськими найманцями був збитий український військовий літак. Шановна громадо, схилімо голови в память про найгідніших синів, які загинули та , на жаль і сьогодні гинуть за суверенітет, незалежність та волю нашої неньки України!

Шановні жителі громади та агровиробники!

  Наближається відповідальна пора для хліборобів – жнива, під час яких сільськогосподарські підприємства роблять все можливе, щоб без втрат зібрати і зберегти зерно. Та не слід забувати, що літо – це пожежонебезпечний період, тому в цей час особливо важливим завданням є збереження врожаю від вогню.

   Найпоширенішою причиною пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем у хлібних масивах. Найменша необережність – паління, кинутий недопалок, розведення багать, спалювання пожнивних залишків, іскри від сільгоспмашин, а також технічна несправність збиральних машин і порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації, можуть призвести до знищення врожаю.

 Прошу пам'ятати, що в період збирання врожаю категорично ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: спалювання стерні, післяжнивних залишків, розведення багать на полях, зокрема й на тих, де жнива закінчилися. Випалювання стерні та залишків соломи часто призводять до пожеж на сусідніх полях, вимкнення повітряних ліній електропередач надвисокої напруги, а також пожеж лісосмугових насаджень. Закликаю громадян обєднати зусилля у боротьбі з несанціонованим випалюванням сухої рослинності та не легковажити питаннями пожежної безпеки - не наражати на небезпеку людське життя, майно та матеріальні цінності.

  Також звертаюся до мешканців громади щодо безпечного відпочинку на водних обєктах. Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для Вас і Ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся  правил безпеки та порад рятувальників.

    Також прошу всіх мешканців громади, учасників груп у соціальних мережах та спільнот у Viber та Telegram не розповсюджувати недостовірну інформацію та інформацію щодо дій та переміщення ЗСУ та територіальної оборони. Будьте пильні, довіряйте лише офіційній інформації. Від вашої свідомості залежить наша перемога!

  Закликаю всіх мешканців - не бути байдужими, не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Будемо єднатись для нашої спільної мети – для перемоги. Адже наша сила в єдності. Тільки разом ми переможемо.

З повагою Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних