Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Затишна й впорядкована громада – це двосторонній процес, в основі якого ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування і жителів громади.

Дата: 16.06.2022 12:27
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

Шановні жителі громади!

   Керівництво селищної ради, комунального підприємства «Водоканал Слобідка» вже неодноразово зверталися до вас з приводу ситуації, що нині склалася у нашій країні і громаді зокрема з пально-мастильними матеріалами.
    Є проблема з пальним. Справа не у коштах, а в його дефіциті. Хоча, навіть коли пальне з’явиться на автозаправках у достатній кількості, ми всі розуміємо, що його ціна буде змушувати до жорсткої економії. Тому роботи з благоустрою на території громади проводитимуться не в тому обсязі, що зазвичай. Усі зусилля і ресурси будемо спрямовувати на забезпечення найбільш важливих напрямків.
   Найперше – вода. На жаль, за послуги з водозабезпечення є  заборгованість. Велике прохання до жителів громади, яких обслуговує КП «Водоканал Слобідка», вчасно сплачувати за воду. Бо від цього залежить оплата електроенергії, утримання і ремонт водогонів та свердловин, заробітна плата людей, які працюють у цій життєво важливій галузі.
  Так само має свої складові і оплата за вивезення твердих побутових відходів. Велика частка у ній – саме пально-мастильні матеріали. З метою їхньої економії просимо жителів громади відповідально поставитися до ситуації з вивезенням ТПВ. По-перше, до твердих побутових відходів не належать трава, бур’яни, гній, гілля, будівельні та ремонтні відходи, старі меблі, двері тощо. Наразі, в з’язку з дефіцитом пального, вивіз сміття буде проводитись не за графіком. Про дні, коли буде курсувати транспорт по вивезенню сміття, вас буде інформовано заздалегідь. Просимо не складати його за межами двору, бо це не прикрашає ні ваш двір з вулиці, ні саму вулицю селища.
   Зараз в усіх – і у комунальників, і у жителів громади – обмежені можливості. Однак якщо ми докладемо спільних зусиль, то будемо мати не ідеальний, але все таки порядок у нашій громаді. З вашого боку просимо розуміння.
  Закликаємо мешканців Слобідської громади, колективи  установ та організацій, підприємців долучатися до благоустрою, постійно утримувати у належному стані прилеглі території: прибирати, викошувати, доглядати, не засмічувати. Ця щоденна турбота і є проявом справжньої любові до рідного краю, важливим внеском у його сьогодення і майбутнє.

З великою надією на Вашу підтримку та розуміння 
Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних