Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

121 ДЕНЬ ВІЙНИ, 121 ДЕНЬ СУПРОТИВУ!

Дата: 24.06.2022 10:56
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

ШАНОВНА ГРОМАДО!

     Сьогодні, 24 червня – 121 день війни Росії проти України. Боротьба українського народу проти російських окупантів триває. На території нашої громади, дякуючи Богу та нашим захисникам, все спокійно та контрольовано. Люди живуть мирним життям. Хоча це не привід забувати, що в Україні йде повномасштабна війна, гинуть діти, мирні  люди, гинуть військові.

   Традиційно, рівно о 9- й ранку вшановуємо  героїв – земляків, які заплатили найвищу ціну у цій війні -  власне життя, а також всіх полеглих внаслідок військової агресії Росії проти України. Сьогодні окупанти  знову запускають свої смертоносні ракети, обстрілюючи  наші міста і села. Ворог нам щодня нагадує, що  війна не закінчилася, а отже всім треба бути напоготові. Кожному  необхідно  знати основні правила поведінки у воєнний час.

 Вкотре звертаюсь до громадян: не ігноруйте сигнали «Повітряна тривога». У разі надходження попередження про загрозу на додаток у телефоні, слідуйте в укриття. Нагадую вкотре про дотримання правил комендантської години та правопорядку.  

  Питання укриттів є питання №1. Зараз проводиться благоустрій, ремонт усіх укриттів які знаходяться на території громади. Прошу мешканців привести в порядок свої домашні погреби. Це - справді важливо!

  Але є і приємна новина – вчора , Європейська рада ухвалили одне з найважливіших рішень для України за всі 30 років незалежності нашої держави. Україна отримала статус кандидата  на членство в ЄС. І сьогодні – це бажаний результат. Я впевнений, що ми здатні стати повноправним членом Європейського Союзу. І наші Державні прапори будуть поряд і тоді, коли ми разом будемо відбудовувати нашу державу після цієї війни.

 Звертаюся до кожного з вас та прошу дотримуватися благоустрою на закріплених за вами територіях. Окреме моє велике прохання – утримання в порядку кладовищ, а саме: косіння, вирубування, випилювання, прибирання на могилах свої родичів.                                    

Шановні батьки! Нагадую Вам, що Ви несете особисту відповідальність за життя і здоров’я своїх дітей під час літніх канікул. Не залишайте дітей без нагляду старших у період літнього відпочинку. Перебуваючи на літніх канікулах, Ваші діти повинні дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.

Миру всім, спокою і віри у Перемогу! Слава Україні!

З повагою та непохитною вірою в нашу Перемогу, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних