Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІТАННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Дата: 28.06.2022 09:10
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Шановна Слобідська громадо, дорогі земляки!

   Щиро вітаю Вас із державним святом – Днем Конституції України! Прийняття 26 років тому Основного закону навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. 
 Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої незалежності, самовиявленням українського народу жити в суверенній та соборній державі.
   День Конституції сьогодні особливо важливий для нас, у часи, коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором. Але я  впевнений - ми обов’язково вистоїмо, переможемо, повернемо все своє та продовжимо будувати нову європейську, демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не  забувають про обов’язки. І саме нам потрібно не схибити та не зійти з вірного шляху – і в цьому нам допоможе віра, впевненість, патріотизм та любов до неньки України! Жодні російські ракети, жодні удари не здатні зламати дух українців!
   Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.
   Також бажаю, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції, були реаліями нашого сьогодення, мир  і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави. Це – наша національна мета, і маємо працювати над її реалізацію щоденно, на тому рівні, на якому це можливо.

Слава всім, хто захищає державу!
Слава Україні!

З повагою,  Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних