Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 30.06.2022 09:55
Кількість переглядів: 547

  Фото без опису

   29 червня, під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулося чергове засідання 19 сесії 8 скликання Слобідської селищної ради. У роботі сесії взяла участь депутат Подільської районної ради Колесник Оксана Євгеніївна.
  На початку засідання  присутні  вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників і захисниць України, цивільних осіб, які загинули з часу повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.     

  Перед засіданням, селищний голова Віктор Доцуленко нагородив почесними грамотами мешканців, які народилися, росли, навчалися в громаді і сьогодні вносять свій вклад в розвиток та патріотичне виховання дітей Слобідської громади:
Нані Світлану Миколаївну - заступника директора з виховної роботи, вчителя образотворчого мистецтва КЗ ОЗО «Слобідський ліцей», двічі рекордсменку  України за найбільшу колекцію авторських картин з природнього матеріалу, народну майстриню.
Леонову Вероніку Іванівну – кандидата педагогічних наук, доцента за вагомий особистий внесок у розвиток соціальної роботи, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід у вихованні підростаючого покоління в умовах воєнного стану.
На порядок денний засідання було винесено 16 питань, з них 16-те  питання –земельні питання ( 15 заяв ).  Усі питання були попередньо детально опрацьовані на засіданнях постійних комісіях селищної ради.
В ході засідання сесії прийнято ряд важливих рішень. Зокрема:
Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період ( доповідач Решітко Л.В. ) – в ході доповіді доповідачем були представлені 7 розпоряджень селищного голови, які прийняті в міжсесійний період. 
Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради від   26 листопада 2020 року № 10-VIII  «Про затвердження старост», ( доповідач Шевчук В.В.)
На пленарному засіданні депутатами було розглянуто питання про засудження збройної агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України. ( доповідач Доцуленко В.М.). Рішення прийнято одноголосно.
Депутати розглянули проєкт рішення -  Про  відмову у скасуванні  рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради від 21.01.2022 року № 03 «Про  встановлення  тарифів на виробництво теплової енергії,  її  транспортування та постачання  ТОВ «АВКУБІ  ПЛЮС». Вимоги органів прокуратури щодо скасування даного рішення, стосувалися, на їх думку, завищеного розміру плати за послуги, які відповідно до укладеного договору надає ТОВ «АВКУБІ  ПЛЮС». Після проведення ретельної перевірки та  обговорення даного питання фахівцями селищної ради та у зв’язку з відсутністю інших альтернативних варіантів, які б забезпечували опалення шкіл громади за меншою ціною, прийшли до висновку, що у разі скасування цього рішення школи можуть залишитися без тепла. І тому, це питання було винесено на розгляд депутатів. В результаті обговорення  рішення про відмову у скасуванні рішення виконавчого комітету прийнято одноголосно.
Наступним питання депутати розглянули питання про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Слобідської   селищної ради. Вирішено - розмір податків залишити на рівні попереднього року.
В ході сесійного засідання затверджено звіт щодо виконання селищного бюджету за І квартал 2022 року,  затверджено рішення « Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради від 26.11.2020 року  № 12-VІІІ « Про умови оплати праці Слобідського селищного голови», про внесення змін  до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року № 529-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2022 рік», доповідачем по цим питання була начальник фінансового відділу Коваль А.В.
В ході сесійного засідання затверджено Положення Комунальної установи «Місцева пожежна команда» Слобідської селищної ради в новій редакції та Програму сприяння функціонуванню української мови в Слобідській селищній раді.
Розглянуто та одноголосно затверджені  рішення : Про визначення переліку товарів, робіт та послуг публічні  закупівлі, яких здійснюються Слобідською селищною радою  та її виконавчими органами – головними розпорядниками бюджетних коштів, комунальними підприємствами, установами та закладами селищної ради без застосування  процедур закупівель та спрощених закупівель в умовах воєнного стану, про створення місцевого  резерву  матеріально-технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру  Слобідської територіальної громади. Депутатами затверджена Програма  створення місцевого резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Слобідської територіальної громади на 2022-2023 роки.
Депутати розглянули блок земельних питань, розглянуто 15 заяв  та обговорили питання в розділі «Різне». По закінченню сесійного засідання селищний голова подякував депутатам за плідну роботу та відповідальність, яка вкрай необхідна сьогодні, в період війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних