Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 30.06.2022 11:04
Кількість переглядів: 410

                                          Фото без опису                                                       

                                                        Шановна громадо!
   На календарі літо, а на душі 24 лютого. Дякую нашим захисникам за кожен новий день! Кожен з вас - герой нашого часу!
    Громадо! Хочу звернутися до кожного з вас: ми переживаємо нелегкий період, коли вся країна перебуває у стані реальної війни, і наш обов’язок – захищати свою землю від російського окупанта, спільно допомагати нашій армії та підтримувати мирних жителів. І кожен з нас має усвідомлювати те, що зараз відбувається і тримати руку на пульсі,  адже війна – триває.
    Хоч громада живе відносно спокійним життям, але у воєнному стані. Друзі! Ми повинні пам’ятати, що кожен з нас має певні обов’язки в період війни. Звертаюсь до всіх вас  знову і знову - дотримуйтеся сигналів тривоги. Сподіваюсь, що у більшості з нас за ці дні війни сформувалась правильна реакція на сигнали. Дотримуйтеся правил поведінки у комендантську годину - особливо це стосується молоді. У разі загрози, ви повинні знати де знаходяться підвальні приміщення. Вдома наш захист – погріб.
   Вчора, 29 червня відбулось чергове засідання сесії селищної ради, на якій розглядались та затверджувались рішення вкрай важливі для життєдіяльності нашої громади. Вдячний депутатам, які були присутні на засіданні, за плідну роботу та ініціативність у прийнятті цих важливих рішень.
    Наголошую, що відповідно  до Розпорядження Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з 30 червня 2022 року забороняється, на території Одеси та Одеської області, використання і продаж піротехнічних засобів, у тому числі феєрверків, салютів і петард, незалежно від класу.
    Також забороняється рух транспортних засобів, які використовують в своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів без шумопоглинача або систему «прямотік» та конструктивнi особливості системи випуску газiв якиx продукують надмірний рівень шуму.
Цим же розпорядженням заборонено використання транспортних засобів, які використовуються в несанкціонованих авто/мото змаганнях, водії яких здійснюють небезпечне керування. Дана заборона діє до скасування воєнного стану або до видачі окремого розпорядження. Тому, ніяких фейерверків, гучних салютів та пересування по громаді на транспортних засобах без шумопоглиначів не має бути. Попереджую вас, що у разі порушення вимог даного розпорядження будете нести відповідальність. Надіюсь на вашу свідомість та розуміння того, в який час ми з вами живемо.
   Зараз, як ніколи ми повинні єднатися, бути пильними  та зберігати спокій. Адже тільки разом, спільними зусиллями, підтримкою один одного ми наближаємо нашу Перемогу.

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних