Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

  Вулична акція  ,, Безпечне літо”  в Слобідській громаді.        

Дата: 20.07.2022 13:19
Кількість переглядів: 216

  Фото без опису

Літні канікули для дітей - це  можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання. У даний час важливо зберегти найцінніше - наших дітей, для яких дуже важливо відчувати безпеку.  А безпека під час війни починається з обізнаності.  На жаль, війна стала для нас  новою реальністю, в якій  ми живемо.  Саме тому важливо говорити з дітьми  про нові правила поведінки.

    19-20 липня  2022 року  службою у справах дітей  Слобідської селищної ради  в смт. Слобідка проведено  вуличну акцію ,, Безпечне літо”. Під час акції батькам надавались  рекомендації  щодо нагляду за дітьми, формування та розвитку у дітей  умінь та навичок  щодо захисту  свого життя  і здоров’я  необхідності правильного  поводження  в військовий час.

    Шановні батьки !  Ви відповідаєте за безпеку ваших дітей, тож інформування дітей  з приводу небезпечних ситуацій  - безпосередній  Ваш обов’язок. Дбайте про безпеку  своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки. Виховуйте у дітей навички культури, безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі  обережність  у поводженні з газом, побутовою хімією,  ліками,  давайте дітям чіткі знання  і вміння як діяти  в тій чи іншій ситуації, формуйте у дітей навички  правильного поводження  на вулиці,  у транспорті, при спілкуванні з незнайомими людьми, взаємодії  з тваринами,  у час воєнної  небезпеки.

   Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми, розкажіть хача б найелементарніші правила безпечної поведінки. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. Пам’ятайте — життя ваших дітей залежить лише від вас самих !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних