Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради

Дата: 20.07.2022 15:07
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

  20 липня 2022 року в приміщенні Слобідської селищної ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Крім членів виконавчого комітету селищної ради, на засідання були запрошені  керівники структурних підрозділів, спеціалісти відділів, які готували питання на розгляд засідання, заступник селищного голови, а також заступник Балтського міського голови – Валерій Желіховський, генеральний директор Комунального підприємства «Балтська багатопрофільна лікарня Балтської міської ради Одеської області» - Роман Кацмаза та завідувач кардіологічного відділення Комунального підприємства «Балтська багатопрофільна лікарня Балтської міської ради Одеської області» – Олександр Скрипка. Розпочалось засідання з ознайомлення членів виконкому про початок роботи відділення кардіології та судинної патології з рентген-операційним блоком КП «Балтська багатопрофільна лікарня» Балтської міської ради. Відділення створено на базі раніше існуючого Балтського відділення інтервенційної  серцево-судинної радіології. На створене відділення покладено функції з надання медичної допомоги пацієнтам з гострим інфарктом міокарда для жителів 12 територіальних громад Подільського району Одеської області та Захарівської селищної громади Роздільнянського району. В перелік громад, яким буде надаватись медичні послуги відділення входить Слобідська громада. Тому, на засіданні члени виконкому розглянули дане питання та прийняли відповідне рішення, стосовно фінансування даних медичних послуг.

  Після доведеної інформації запрошеними гостями, члени виконкому детально вивчивши інші питання порядку денного прийняли 9 рішень, зокрема наступні:

1. Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за травень та червень місяці  2022 року.

2. Про зміну поштової адреси житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами.

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області від 14 березня 2022 року № 22 «Про передачу невикористаних залишків продуктів харчування».

4. Про зміну поштової адреси об’єктам нерухомого майна.

5. Про стан виконання виконавської дисципліни та хід виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, розпоряджень та доручень голови районної державної адміністрації виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області протягом  ІІ кварталу 2022  року.

6. Про надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Слобідської селищної ради.

7. Про передачу безкоштовно у власність громадянину Чепурняку Сергію Віталійовичу, особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування житлового будинку з надвірними спорудами та земельної ділянки площею     0,0887 га за адресою: Одеська область, Подільський район, місто Кодима,     вулиця Миру буд. 15

8. Про затвердження Програми забезпечення заходів  з оборонної та мобілізаційної роботи на 2022 рік Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області 3-ого відділу на території Слобідської селищної територіальної громади.

9. Про внесення змін  до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року  № 529-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних