Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

З НАМИ ПРАВДА, З НАМИ СВІТ, ЗА НАМИ - ПЕРЕМОГА!

Дата: 27.07.2022 13:47
Кількість переглядів: 171

Фото без опису     

                                                        Шановна громадо!
  Нажаль ми продовжуємо жити в умовах війни. Лише вдумайтеся у цифру: 154 дні! За кожен день війни життя кожного з нас змінилося. Ми всі живемо у режимі  до і після 24 лютого… За кожний ранок та за  кожний день, що наближає усіх нас до Перемоги дякуємо Богу та нашим захисникам!  
   Пам’ятаємо всіх, хто віддав у цій війні найцінніше – своє життя. Хвилина мовчання – щоранку о 09:00 год. вже в серці кожного українця назавжди, бо таке забути чи пробачити не можливо.
   Повідомляю вас, що громада живе відносно звичним та спокійним у нинішніх умовах життям. Хоча це не привід забувати, що в Україні йде повномасштабна війна, гинуть діти, мирні  люди, гинуть військові. Не варто забувати  про правила, які є важливі під час воєнного стану. Не ігноруйте сигнали «Повітряна тривога». Повітряна тривога означає, що сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків, або є підтвердження про запуск ракет. Тому, почувши звук сирени чи отримавши повідомлення «Повітряна тривога» на телефоні в sms-повідомленні чи мобільному додатку, терміново пройдіть в укриття.
   Вкотре нагадую про дотримання комендантської години, правил дорожнього руху та правил правопорядку, бо багато хто вже стомився від цих правил і не дотримується їх. Пам’ятайте, що війна – це серйозно. Тому прошу, будьте відповідальними .
На сьогоднішній день продовжуються роботи по підготовці укриттів цивільного захисту та найпростіших укриттів. На даний час найбільше уваги приділяється укриттям у закладах освіти.
    Шановні батьки, вкотре звертаюсь до вас! Пам'ятайте! Життя та здоров’я Вашої дитини залежить від Вашого постійного контролю. Звертайте  увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина або доньки  за межами дому у вечірній час. Бережіть своїх дітей, не залишайте їх без нагляду.
   Шановні земляки! Завтра, 28 липня, Україна вперше відзначить День Української Державності. Цей день буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру. Відзначимо ми його в час такої жорстокої війни – на шостому її місяці. Після восьми років війни на Донбасі. Але відзначимо! Бо українців не зламати! Бо з нами правда, з нами Бог, з нами світ, за нами - Перемога!     
Бережімо себе та тримаймося разом! Україна переможе! 

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних