Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ - УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ.

Дата: 28.07.2022 08:10
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

                                                            ШАНОВНА ГРОМАДО!
Сьогодні, 28 липня, вперше Україна відзначає День Української Державності. Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі - України цей день встановлено Днем Української Державності, яка означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом і зі своїми героями. 
І зараз у багатьох подвигах наших воїнів, у мудрості наших людей у боях, навіть просто в розмовах звичайних українців про те, що відбувається, ми можемо побачити, почути  та зрозуміти приклади таких же характерів, але сотні років тому. Можемо побачити приклади такої ж хоробрості, такого ж ставлення до життя, і, найголовніше, – ставлення до України й до ворога.
Ми були, ми є і будеми, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ. Не дочекаються вороги! Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільони українців створили міцний народний тил. Ми громадяни вільної країни, і ніколи рабам не здолати нас - вільних людей! Ми українці об'єднані у захисті рідної землі та своєї держаності, ми обов'язково переможеми путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну! Тож не розслабляємось і кожного дня  робімо все, щоб якнайшвидше приблизити нашу Перемогу!
Шановні співвітчизники! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої неньки України, та її майбутніх поколінь.Нехай на нашій землі знову запанує мир і злагода, а у серцях завжди палає вогник надії на щасливе майбутнє нашої України.

Слава Україні!
Слава Героям!

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних