Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Урочистий мітинг присвячений Дню Української Державності.

Дата: 28.07.2022 12:48
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Сьогодні, 28 липня, ми вперше відзначаємо День Української Державності! Саме в цей день далекого 988 року князь Володимир охрестив Київську Русь-Україну. Багато століть назад українці утвердили свою державність та самостійність. Нашому державотворчому досвіду, культурі та самобутності вже понад тисячу років.
І сьогодні, в Слобідській громаді,  біля пам'ятника загиблим воїнам  відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Української Державності.
З вітальними словами з нагоди Дня Української Державності до присутніх звернувся Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко, який підкреслив, що Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди. Ми були, ми є і будеми, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ. Не дочекаються вороги! Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. «Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Миру, благополуччя та добра бажаю Вам, шановні земляки, і Вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України! З Днем Української Державності, дорогі непоборні українці! Разом до Перемоги!» − сказав, вітаючи присутніх, Віктор Доцуленкою.
До його привітань приєдналися заступник селищного голови Віталій Михель та начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та охорони здоров'я Ніталя Решітко. Священослужителем та прихожанами церкви Слобідської громади провели урочистий молитовний захід молитвою за Україну та Український народ, за захисників і захисниць України, за мир в Україні та світі, який вселяє в серця вірян надію на мир уже найближчим часом.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних