Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Вітання з храмовим святом селище Слобідка

Дата: 28.08.2022 09:00
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Слобідської громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю Вас з подвійним святом – одним з найбільших свят церковного року – святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем селища Слобідка!

День селища – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна ваша праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Двадцять восьме серпня вважається храмовим святом для слобідчан. Православні в цей день відзначають свято Успіння Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії. У народі його ще називають Першою Пречистою. Це свято відносять до числа дванадесятих, тобто дванадцяти найбільших християнських свят. У такі свята, як храмовий день кожен відчуває себе частиною великої родини, бо всі об’єдналися у любові до Бога і рідного краю, у прагненні працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує. Всі разом — ми єдина і велика сім’я, яка вірить у добро і своїми благими вчинками прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

Від щирого серця бажаю усім здоров’я, родинного затишку, Божого благословення. Нехай це свято принесе світло до Ваших родин, мир в нашу Україну, затишок та Господню благодать і наповнить Ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові. А Пресвята Богородиця обдаровує всіх Вас многими літами, міцним здоров’ям, духовною силою, наснагою, дарує всесильну свою допомогу у щирій праці на славу Господа, нашої громади та всієї України.

Зі святом!!!!

З повагою

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних