Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 08.09.2022 14:21
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Добрий день, шановна громадо!

 Доводжу до вашого відома, що ситуація в громаді контрольована, надзвичайних подій не зафіксовано. Селищна рада та  комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Постійно на робочих нарадах за участю заступника селищного голови з питань діяльності органів ради та керівників комунальних підприємств розглядаються питання та приймаються рішення щодо забезпечення життєдіяльності громади. Нажаль, через війну призупинено фінансування всіх капітальних видатків. Тому про капітальні ремонти доріг та іншої інфраструктури, які були заплановані радою до початку війни, на деякий час нажаль потрібно забути. Але це не означає, що ми  опустили руки - ми працюємо далі!

  Продовжуємо проводити роботи з  ямкового ремонту доріг. Наразі, КП «Водоканал Слобідка» виконує роботи по заміні частини центрального водогону смт Слобідка. Розпочато роботи по зачищенню від порослі території біля Слобідського будинку культури, де буде проводитись реставрація фонтану. В селі Кирилівка буде відремонтовано жолоб для напою тварин. На постійному контролі знаходиться підготовка установ та закладів громади до опалювального сезону 2022 – 2023 р.р. Попереду ще багато роботи. Впевнений, разом ми все здолаємо, адже ми сильна нація, ми зробимо все, аби наша громада процвітала.

   Звертаюсь до мешканців громади, попереду зима, яка буде найскладнішою за всі роки. Тому прошу вас, завчасно готуватися до опалювального сезону та не забувати про правила протипожежної безпеки.

   Велика вдячність всім активним мешканцям та підприємцям, які небайдуже ставляться до проблем громади та допомагають нам їх вирішувати. Спасибі, що не панікуєте і продовжуєте робити свою роботу, продовжуєте допомагати всім, хто потребує допомоги. Спасибі кожній людині з активною громадянською позицією, яка не залишилася осторонь і робить усе можливе і неможливе для захисту нашого краю.

БЕРЕЖІМО І ВІРИМО В УКРАЇНУ!

З повагою, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних