Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулася робоча нарада селищного голови з заступником селищного голови, керівником комунальної установи « Місцева пожежна команда» та начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я Слобідської селищної ради.

Дата: 12.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 338

 

12 вересня  відбулася робоча нарада селищного голови за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівником комунальної установи « Місцева пожежна команда» та начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я Слобідської селищної ради. У ході наради розглянуто поточні робочі питання, визначено пріоритетні завдання та проконтрольовано стан виконання доручень, даних за підсумками попередньої робочої наради.
    Одним із перших було обговорено питання завершення встановлення вентиляційних систем в укриттях закладів освіти громади. Адже серед основних вимог до цих споруд – це вентиляція у бомбосховищі і доступ чистого повітря є вкрай необхідним для життя людей, а особливо наших дітей – наголосив на нараді селищний голова. 
     Наступними питаннями порядку денного наради були питання створення продовольчого резерву для надання гуманітарної допомоги ВПО, та створення матеріального резерву на пальне, яке буде  використовуватися у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків в умовах війни. 
    Обговорили питання щодо початку проведення ямкового ремонту дороги сполученням смт Слобідка – село Мала Слобідка, по якій шкільним автобусом здійснюється перевезення дітей до навчального закладу. 
    У ході обговорення учасники обмінялися думками та пропозиціями. За результатами надано відповідні доручення. Підводячи підсумки наради, селищний голова Віктор Доцуленко закликав учасників до конструктивної праці та виважених рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.