Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

У СЛОБІДСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДО ДНЯ УСИНОВЛЕННЯ «ПОДАРУЙ ДИТИНІ СЕРЦЕ»

Дата: 30.09.2022 11:50
Кількість переглядів: 658

Фото без опису 

Уже стало традицією, що в останній день вересня ми відзначаємо прекрасне та величне свято – День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї нашої громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
Сьогодні, 30 вересня, з нагоди Дня усиновлення в приміщенні Слобідської селищної ради відбулося свято «Подаруй дитині серце». Усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, людей з великим серцем, які обігріли дитячі душі, привітав Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко, який в своїй промові наголосив, що «  Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками, як з боку дорослих, так і з боку дитини. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доземний уклін вам та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає  у вашій сім’ї, найважливіше  - щастя мати родину, тата і маму. Хай повниться  дитячим щасливим сміхом ваша домівка, нехай ростуть здоровими і успішними діти!».
 За небайдужість до дитячої долі, благородство душі, чуйність, доброту, відповідальність, щоденну кропітку працю у вихованні дітей та з нагоди Дня усиновлення грамотами та подяками Слобідської селищної ради нагороджено родини, які прийняли на виховання дітей та сім’ї опікунів.
До вітань також приєдналися начальник служби у справах дітей Світлана Козак, центр культури, дозвілля та спорту Слобідської селищної ради, старший інспектор СЮП ВП Подільського РУП ГУНП в Одеській області майор поліції Людмила Жук. Далі лунали вітання для присутніх від музичних аматорів громади. Захід проходив весело та позитивно, де кожна сім'я-учасник отримала подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних