Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбувся виїзний прийом громадян за участі селищного голови Віктора Доцуленко.

Дата: 05.10.2022 13:28
Кількість переглядів: 280

      

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів місцевого самоврядування, 5 жовтня 2022 року за участі Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко, відбувся виїзний прийом громадян на території села Тимкове. 
  На особистому прийомі голова громади зустрівся як з місцевими жителями так  і з внутрішньо переміщеними особами, які звернулись зі своїми особистими різнохарактерними питаннями. В основному звернення стосувались  ремонту (підсипання) доріг, благоустрою села, земельних питань, надання матеріальної допомоги на лікування. В ході проведення прийому селищний голова наголосив, що від початку російської агресії наші військові Збройні Сили України, ризикуючи життям, захищають країну і наш з вами спокій. Тому підтримка ЗСУ, як з боку селищної ради так і з боку мешканців громади, в цей тяжкий період має бути  найголовнішим нашим  завданням. 
  У ході виїзного прийому   було надано вичерпні відповіді  на більшість питань, по інших - дані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів. Виконання доручень селищним головою взято на особистий контроль.
 Варто наголосити, що жодне із звернень не залишилося без уваги. Кожен заявник у визначений законодавством термін отримає відповідь про стан вирішення проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.