Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Чергова нарада під головуванням Слобідського селищного голови.

Дата: 12.10.2022 12:02
Кількість переглядів: 100

 Фото без опису  

   12 жовтня під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулась чергова нарада. Традиційно, розпочалась нарада з доповіді керівників комунальних підприємств про виконану роботу та обговорили нагальні питання, які плануються до виконання в подальшому.
   Селищний голова наголосив, що масовані ракетні удари по Україні, а саме по критичній інфраструктурі ворог завдає з ціллю зробити наше життя нестерпним. Це справжня орда, яка  хоче повернути нас в кам'яний вік без електрики, водопостачання і засобів зв’язку, так як живе більшість з них. Але ми зобов’язані бути спокійними та виваженими. Не зламатися та розуміти, де сьогодні місце кожного з нас та незважаючи на сьогоднішню ситуацію працювати вдень і вночі. Підсумовуючи свою промову, селищний голова вкотре наголосив про контроль та повну готовність всіх підрозділів у разі виникнення будь - яких надзвичайних ситуацій та надав доручення щодо посилення контролю за дотриманням правил поведінки організацій, установ та мешканців громади під час сигналу «Повітряна тривога».
  Через масовані російські ракетні атаки по низці міст України, та відповідно до розпорядження начальника ОДВА, розпорядження начальника Подільської РВА, з 11 жовтня всі заклади освіти переведені на дистанційний режим роботи до особливого розпорядження.
Також надважливим питанням, яке розглядалось на нараді, було питання щодо економного споживання електроенергії в вечірний пік споживання. Ворог завдав ракетних ударів по великій кількості електростанцій та підстанцій нашої країни. У деяких регіонах тимчасово відсутня електроенергія, а у деяких - введені графіки аварійних відключень, тому варто мінімізувати використання енерговитратних приладів, а натомість користуватися ними вночі або в обідню пору дня, не в часи найбільшого навантаження на енергосистему – наголосив селищний голова.
  14 жовтня – День захисника та захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Відповідні заходи в громаді, приурочені цим святам, будуть проводитися з обмеженнями відповідно до режиму воєнного стану в Україні.
Тож завдання отримані, працюємо на благо громади далі.
Слава Україні!
Нас не зламати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних